Model E

Kjøp Model E
kr 14 250

Kjøp nå

2 års begrenset garanti

Våre indoor rowers er dekket av en begrenset 2 års og 5 års garanti. Finn ut mer. Finn ut mer ›

30 dagers pengene tilbake garanti

Hvis du kjøper direkte av oss og ikke er fornøyd med din indoor rower av en eller annen grunn, så kan du returnere den til oss innen 30 dager fra den ble sendt og vi vil tilbakeføre pengene for maskinen.

I find the erg a great way to exercise and find I am in much better cardiovascular shape from erging than I ever was with running.

Jim CorkalCanada

  Model E tilbyr tilstedeværelse og holdbarhet med sine 50.8 cm sittehøyde, forniklede kjede og blank klarlakk finish. Fra et praktisk ståsted betyr høyere sittehøyde, enklere av og på for de med slitne knær eller bevegelighetsutfordringer. Det forniklede kjedet (også på Model D og Dynamic) krever sjeldnere oljing. Finishen beskytter mot riper.

  Rent estetisk er Model E luksusutgaven blant romaskiner. Solid og slank i lysgrå eller svart, Model E vil finne sin plass i et fitnessenter, treningsrommet ditt hjemme eller i stua i loftsleiligheten din. Og best av alt, den gjør alt dette samtidig som den tilbyr den uovertrufne, komplette treningsøkten som også våre andre romaskiner gir.

  Hvis du er kjent med vårt treningsutstyr så vil Model E være alt du forventer av en Concept2 Indoor Rower og mer. HVis du prøver oss for første gang, så vil Model E tilfredsstille selv den mest kresne kjøper.

  Performance Monitor

  Vår Performance Monitor er hva som skiller Concept2 Indoor Rowers fra andre treningsredskaper, og hver Model E inkluderer vår mest avanserte monitor, PM5. Sofistikert, men enkel i bruk, gir PM5 nøyaktige, sammenlignbare data for hver økt. Et baklys øker synbarhet, kompatibilitet med minnepinner gjør lagring av data til en lek og du kan trådløst overvåke pulsen din. Den justerbare monitorarmen på Model D lar deg plassere monitoren hvor du måtte ønske.

  Vifte og spjeld

  Våre romaskiner responderer til din innsats ved hvert tak, så du har full kontroll på din innsats og motstand til enhver tid. Spiralspjeldet lar deg enkelt justere luftinntaket til viften så du kan endre følelsen i taket etter din preferanse. Viftedesignet minimerer støy og maksimerer godfølelsen.

  Setehøyde

  Model E peker seg ut i mengden. Man vil ikke føle seg liten om man sitter på en Model E omgitt av ellipsemaskiner og tredemøller. På hjemmebane vil du ha fordelen av å kunne sette deg på en maskin i stolhøyde. Setehøyden på 50.8 cm er spesielt til hjelp hvis dine knær ikke bøyer seg slik de engang gjorde, hvis du skal av og på maskinen fra en rullestol eller hvis du ganske enkelt foretrekker å sitte høyere over bakken.

  Lagring og mobilitet

  Model E har en rammelås som raskt lar seg åpne (ingen verktøy påkrevd!), så du enkelt kan separere maskinen i to deler ved lagring. Trillehjul i front lar deg rulle maskinen i posisjon mens den er ferdig sammensatt.

  Forniklet kjede og lukket kjedehus

  Forniklet kjede: ser bra ut og jobber hardt. Forniklingen tillater lengre perioder mellom oljing og det lukkede kjedehuset holder kjedet renere. Så selv om vedlikehold ikke er din sterke side, så vil Model E føles silkemyk gjennom din neste treningsøkt.

  Større høyde, mer ben

  For å støtte opp under rammehøyden gikk vi for et design av bena i ett stykke. Sluttresultatet? Stabilitet og en sikker, solid følelse.

  Justerbare fotstøtte og ergonomisk håndtak

  Vi bruker justerbare fotstøtter på våre romaskiner for rask og enkel tilpasning. (Fotstøtten imøtekommer mange skostørrelser.) Vårt komfortable, ergonomiske håndtak har en 10 graders bøyning som gjør at du kan ro med arm og hånd i en naturlig posisjon.

  Enkel montering

  Model E krever at man monterer for og bakben, monitorarm, plugger i ledningen fra sensor i monitor, og selve Performance Monitor, ved bruk av totalt 10 skruer. Vi har inkludert det nødvendige verktøy og tydelige, illustrerte instruksjoner. Beregn mellom 30 og 45 minutter.

  Holdbar konstruksjon som er lett å vedlikeholde

  Våre maskiner er velkjent for sin holdbarhet og konstruksjon. De er bygget for å vare og utholder tøff bruk i roklubber, treningssentre, stuer, hotell og militærbaser verden rundt. Vi sørger for at våre maskiner er enkle å vedlikeholde så du kan fokusere på å bruke din investering, ikke vedlikeholde den.

  Inkludert ved kjøp

  Vi inkluderer følgende med ditt kjøp av Model E PM5::

  • Model E brukerveiledning
  • Performance Monitor oppstartsguide
  • Verktøy og illustrert monteringsveiledning

  Mulighet for lagtrening eller på-vannet simulering

  Concept2 Slide (selges separat) gir en følelse av å ro på vannet og lar deg koble flere Model C, D og/eller E for lagtrening.

   
  Model E
  Total lengde

  244 cm

  Bredde

  61 cm

  Setehøyde

  51 cm

  Lengde på skinnegang

  137 cm
  Ved indre benlengde på minimum 96.5 cm kan det være aktuelt med ekstra lang skinnegang. Kontakt oss for mer infomasjon.

  Kjede eller tau Forniklet stålkjede
  Tau/kjedehus Helt lukket
  Monitor

  PM5

  Strøm Bruker to batterier type D. Under trening trekker monitoren strøm fra den roterende viften for å forlenge levetiden på batteriene.
  Maksimal vekt på utøver

  227 kg ved Concept2 tester.*
  *300 lbs (135 kg) as tested per European Stationary Fitness Equipment Testing Standard EN 20957-7.

  Konstruksjon

  Sveiset stål

  Monitorarm Fiksert monitorarm laget av aluminium. Monitorvinkel kan justeres
  Overflatebehandling

  Dobbel pudder coat pluss klarlakk

  Fargevalg

  Lysgrå eller svart

  Lagring

  Kan separeres i to deler for enkel lagring

  Plassbehov

  Sammensatt: 244 cm x 61 cm
  Med klaring for bruk: 274 cm x 122 cm
  Lagring: 68.6 cm x 119.4 cm x 137.2 cm

  Egenvekt

  29 kg

  Fraktdimensjoner

  To esker:
  38 cm x 56 cm x 142 cm
  33 cm x 64 cm x 71 cm

  Fraktvekt

  Eske 1: 27 kg
  Eske 2: 13 kg