RowErg: et nytt navn på Model D og Model E Indoor Rower | Concept2

RowErg: et nytt navn på Model D og Model E Indoor Rower

Thumbnail image of author
Feb 25, 2022

RowErgs
I mai 2021 strømlinjeformet vi produktlinjen vår og ga nytt navn til produktet vårt. Vi tilbyr nå én RowErg® med to høydealternativer: standard setehøyde 35 cm (tidligere Model D) og forhøyet setehøyde 51 cm (tidligere Model E).

Hvordan er RowErg forskjellig fra Model D og Model E?

Både Model D og Model E tilbød den samme flotte treningen, men det var noen forskjeller i konstruksjon og estetikk som gjorde dem til to distinkt forskjellige maskiner. Disse maskinene er nå begge "RowErg". Her er hva som er nytt:

  1. Navnet: RowErg er den samme maskinen som våre populære, velutprøvde romaskiner, men med det nye RowErg-navnet.
  2. Alternativer for benhøyde: Du kan nå velge mellom benhøyder – velg mellom standardben for 35 cm setehøyde eller høye ben for 51 cm setehøyde. RowErg med høye ben inkluderer også større styrehjul.

Nå er alle funksjonene til RowErg de samme bortsett fra benkonstruksjonen. Én maskin: ditt valg av standard eller høye ben. Merk: Et høyere sete er IKKE nødvendig for høyere brukere, skinnegangen er like lang (men det er mulig å bestille ekstra lang skinnegang om nødvendig).

Hvorfor vil jeg ha høyere ben?

Noen mennesker foretrekker forhøyet setehøyde/51cm fordi:

  • De liker utseendet til en høyere maskin.
  • Kommersielle fasiliteter (som treningssentre) kan foretrekke at brukerne deres sitter i en høyde som ligner på brukere på annet utstyr, noe som gjør RowErg mer synlig.
  • Den ekstra setehøyden kan gjøre det lettere for noen personer å gå av og på maskinen.

Jeg har en Model C eller en Model D og vil ha en høyere maskin. Kan jeg installere høye ben?

Ja! Hvis du eier en Model C eller Model D og tror du kanskje vil at maskinen din skal stå litt høyere, tilbyr vi nå et ettermonteringssett for høye ben. Ettermonteringssettet hever setehøyden til 51 cm – på samme måte som en vanlig stolhøyde. Og det er veldig enkelt å installere!

Hvorfor "Erg"?

Da vi introduserte den aller første Concept2 Indoor Rower i 1982, ble den kalt "Concept2 Rowing Ergometer". Alle treningsapparatene våre er teknisk sett ergometere, eller "ergs", fordi de faktisk måler arbeidet du gjør. Ergometre gir pålitelig, repeterbar tilbakemelding. Påliteligheten til vår Performance Monitor er det som gjør at treningsøkter kan sammenlignes mellom treningsøkter og mellom idrettsutøvere, slik at vi kan være vertskap for virtuell racing, online rangering og alle våre motivasjonsutfordringer. Det er denne målingen av arbeid som skiller Concept2 fra annet treningsutstyr.


Vi er glade for at navnet "RowErg" hjelper vår populære "innendørsroer" å bli med i vår familie av produkter, inkludert SkiErg og BikeErg.

Latest Posts