Fra sofaen til faste treningsrutiner: en treningsplan | Concept2

Fra sofaen til faste treningsrutiner: en treningsplan

Thumbnail image of author
Apr 14, 2024

Treningsplanen vår Fra sofa til rutine kan være for deg hvis noen (eller alle!) av følgende punkter beskriver deg:

  1. Målet ditt er å komme i form og holde seg i form.
  2. Du vil lære mer om økter og trening, og du vil ha forslag til hva du kan gjøre.
  3. Mest av alt vil du ha strategier for å holde deg motivert på lang sikt.

Hvis noen av disse stemmer, så kan denne planen gi deg dyttet du trenger for å komme i gang. Gjennom de anbefalte treningsøktene vil du lære om de mange treningsformatene som er mulige på Concept2 ergometre, hvordan du setter dem opp, de beste måtene å spore fremgangen din og de motivasjonsverktøyene Concept2 gir for å holde deg i gang.

Et par av nøkkelverktøyene som Concept2 tilbyr er Concept2 Online Loggbok og ErgData-appen – begge gratis. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjør følgende før du begynner:

  1. Opprett din online loggbok. Det er gratis og vil være en integrert del av treningsreisen din! Loggfør alle dine meter og se alle dataene dine på ett sted.
  2. Utforsk Challenges i din online loggbok. Her kan du følge fremgangen din mot Concept2 Million Meter Club og andre månedlige utfordringer.
  3. Last ned vår gratis app ErgData. ErgData gjør det enklere å laste ned treningsøkter, laste opp resultatene dine og tilbyr nyttige display og underholdende alternativer.

Lykke til med å komme i gang og holde motivasjonen oppe! Du finner flere ressurser på sidene våre om trening og på bloggen vår.

Latest Posts