Kom i gang | Concept2

Kom i gang

Roing er lett å lære. Når man kjenner det grunnleggende, så er man langt på vei mot å nå sine fitness mål. Bruk tips og ressurser i denne seksjonen for å gjøre mest mulig ut av din romaskin.

Lær riktig teknikk

Ta deg tid til å se på våre teknikkvideoer før du går i gang med din første økt. Å lære riktig teknikk fra begynnelsen av hjelper deg med å ro bedre og fortere på sikt. Det vil også hjelpe til med å forebygge skade og motvirker utvikling av dårlige teknikkvaner som er vanskelig å bli kvitt.

Bygg sten for sten

Når man først setter seg på romaskinen, så motstå fristelsen for å gjør for mye for tidlig. Forsøk i stedet å fokusere på riktig teknikk og lær å holde en jevn fart. Følg vår Første økt i seksjonen Treningsprogram.

Spor din fremgang

Å monitorere ens fremgang er en av de beste måtene å holde seg motivert og nå sine mål. Vi anbefaler at man benytter seg av vår Online Loggbok, hvor man kan lagre alle sine økter, delta i de mange utfordringer som gis gjennom året, og holde orden på sin fremgang hvis man jobber mot en Million Meter Club.HVis man foretrekker papir, så ring eller send oss en epost for å etterspørre papirutgaven eller last ned en side last ned en side i loggboken og skriv den ut..

Tren med en partner

Det å finne en treningspartner kan utgjøre en stor forskjell i det å holde seg til en ny rutine. Man kan bruke funksjonen Treningspartner i vår online loggbok for å holde seg oppdatert på deres fremgang, uansett hvor de bor.