Kom i gang | Concept2

Kom i gang

SkiErgSkiErg er enkel å bruke. Når man har lært seg det grunnleggende, så vil man være godt på vei mot å nå sine treningsmål. Bruk tips og ressurser i denne seksjonen for å få mest mulig ut av din SkiErg.

Lær riktig teknikk

Før første økt, ta tiden med å se på vår teknikkvideo og besøk teknikksiden. Ved å lære riktig teknikk fra starten av, så vil man stake bedre og fortere i det lange løp. Det vil også forebygge skade og hindre deg i å utvikle dårlig teknikkvaner som er vanskelig å kvitte seg med.

Undervis deg selv

Gjør deg kjent med hva innstillingen av spjeldet gjør og hvordan den kontrollerer stakefølelsen.

Følg fremgangen din

En av de beste måtene å holde på motivasjonen og nå sine mål er ved å følge med på fremgangen. Vi anbefaler å opprette en profil i vår Online Loggbok hvor man kan lagre alle sine data, delta i mange utfordringer året igjennom og følge med på fremgangen sin hvis man jobber mot en av de såkalte Million Meter Clubs. Hvis man foretrekker papir, ring oss på 41 41 48 12 eller send oss en epost for å motta vår papir-logg eller last ned en loggbokside og skriv den ut.

Tren sammen med noen

Det å ha noen å trene sammen med utgjør en stor forskjell i det å klare å holde seg til en treningsrutine. Dere kan bruke Treningspartner-funksjonen i vår online loggbok for å følge hverandres fremgang, uansett hvor dere bor.

Bygg sten for sten

Unngå fristelsen i begynnelsen til å gjøre for mye for tidlig. Fokuser heller på riktig teknikk og lær å holde et jevnt tempo. Følg våre Første treningsøkter.