Hvorfor bruke SkiErg? | Concept2

Hvorfor bruke SkiErg?

SkiErgMan trenger ikke lenger å smøre sine ski for å høste av den komplette treningen man får fra langrenn: SkiErg tilbyr alle aerobe og styrkefordeler, og er tilgjengelig uten at det finnes snø eller selv om man ikke kommer seg ut i løypa. Selv om man aldri har hatt på seg langrennsski, så er SkiErg det perfekte redskap for å kunne dra nytte av langrennstrening.

En effektiv trening for hele kroppen

Concept2 SkiErg hjelper deg med å trene styrke og utholdenhet ved å trene hele kroppen i en effektiv, rytmisk bevegelse. Langrenn er støtfri, kalorieffektiv trening som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Man har full kontroll på motstanden: jo hardere man drar, jo fortere spinner svinghjulet og genererer mer motstand.

Et trygt, effektivt og beleilig treningsredskap

SkiErg tilbyr glimrende idrettsspesifikk trening fordi man benytter bevegelser som er essensielle ved langrenn. Ergometeret tilbyr også samme spekter av motstand lik den man møter på snø. Beleiligheten ved å trene på SkiErg er vanskelig å slå, spesielt når rulleski ikke er en mulighet - SkiErg er tilgjengelig uansett vær eller føreforhold. Det er tryggere enn å trene i trafikken, og er en enkel måte å legge til staking i ens innendørstrening.

Målbare, presise resultater

Performance Monitor gir øyeblikkelig tilbakemelding for hvert tak man tar, i tillegg til oppsummeringer ved øktens slutt. Monitoren kalibrerer seg selv og sikrer at resultatene er nøyaktige og tillater deg å sammenlikne hvert tak, intervall og treningsøkt. Concept2 Online Logbook og Ranking lar deg enkelt lagre alle dine tider samt sammenlikne deg med andre skiløpere verden over.

En komplementær trening til roing

Hvis man allerede bruker Concept2 Indoor Rower så vil man oppdage at SkiErg tilbyr en liknende trening for hele kroppen, av høy kvalitet og fri for slag/støt - men med bevegelser som kompletterer robevegelsen. SkiErg vil gi deg variasjon i din trening, med samme kraftige Performance Monitor, utvidet kundestøtte og varig kvalitet.

Dedikert kundestøtte

Med Concept2 så vil man oppleve utsøkt kundeservice i hvert steg. Vi er ikke bare her for å selge deg en maskin; vi er her for å støtte deg lenge etter salget. Lag en online profil for å logge dine økter, ta del i våre online utfordringer og distanseprogram, eller still et spørsmål til våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg til å få mest mulig ut av din investering.

Perfekt for para-utøvere og rehabilitering

SkiErg gir en treningsform med liten påkjenning for knær og ankler. SkiErg passer fint til utøvere med skader i nedre del av bena: skadede utøvere kan sitte eller knele for å redusere benbruken, og samtidig trene med normal intensitet og varighet ved bare å bruke overkropp og kjernemuskulatur. Det er et flott treningsredskap for para-utøvere også!