Bestilling og frakt | Concept2

Bestilling og frakt

Bestilling

Man kan kjøpe Concept2 Indoor Rowers, SkiErg, tilbehør og reservedeler direkte i vår nettbutikk, eller ved å sende en henvendelse via epost eller vårt kontaktskjema, med faktura og leveringsadresse.

I tillegg til å kjøpe direkte fra oss, så finnes det en del forhandlere rundt om i landet. Vi kan imidlertid ikke garantere for pris eller om vedkommende forhandler har maskiner på lager.

Frakt

Vi sender stort sett alle ordrer med Bring, med unntak av mindre reservedeler og noe av tilleggsutstyret som blir sendt med A-post (Posten). Fraktprisen beregnes av Bring sin fraktmodul uten påslag eller gebyrer fra vår side. Det er også mulig å velge å hente det man bestiller hos oss, ring da på forhånd for å avtale tidspunkt. Vår adresse og telefonnummer er:

Grini Næringspark 3
1361 Østerås
41 41 48 12

Vi tilbyr følgende fraktalternativer fra Bring:

Klimanøytral Servicepakke - hente på posten med sporing

Til mottakere i hele landet. Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Fremsendingstiden er 1-3 virkedager, enkelte strekninger 4-5 virkedager.

Pakke På Døren med sporing

Hjemlevering mellom kl 17.00 og 21.00, mottaker varsles to ganger på sms når pakken er underveis og ringes 30-60 min før levering. Pakken fraktes til lokalt Postkontor/Post i Butikk dersom ingen er hjemme. Kan sendes til de fleste byer og større tettsteder. Fremsendingstiden er 1-3 virkedager, enkelte strekninger 4 virkedager.

Bedriftspakke med sporing

Leveres på døren til mottaker de fleste steder innen kl 16. Det gjøres to leveringsforsøk på mottakers adresse. Frem til 01.09.13 vil pakkene deretter gå til postkontor/Post i Butikk og kan hentes der. Etter 01.09.13 må dette bestilles separat.

Stykkgods/partigods

Ved bestilling av flere maskiner, typisk tre eller flere, så vil vi sende dem på pall, som stykkgods. Dette er en langt rimeligere måte å frakte flere maskiner til samme adresse. Leveres på døren til mottaker de fleste steder i Norge innen kl 16.