Dynamic | Concept2

Dynamic

Kjøp Dynamic
kr 19 000

Kjøp nå

2 års begrenset garanti

Våre RowErgs er dekket av en begrenset 2 års og 5 års garanti. Finn ut mer. Finn ut mer ›

30 dagers pengene tilbake garanti

Hvis du kjøper direkte av oss og ikke er fornøyd med din RowErg av en eller annen grunn, så kan du returnere den til oss innen 30 dager fra den ble sendt og vi vil tilbakeføre pengene for maskinen.

There is not one muscle group neglected. Total choice workout...With the Dynamic Rower I finally get the workout I've always deserved but could never find. A lifetime fan here.

Dan DeMarcoAnchorage, Alaska, United States

  Dynamic Indoor Rower tilbyr den nærmeste følelsen av å ro på vannet og ble utviklet for å møte de spesifikke behovene til konkurranseroeren. I motsetning til Model D og E så er fotstøtten bevegelig og det er minimal bevegelse av kroppsmassen gjennom taket.

  Dynamic krever tilsvarende konsentrasjon og kroppskontroll som ved roing på vannet og dette gjør den til et utmerket treningsredskap spesifikt for roing og for coaching. Med tilbehøret Dynamic Link accessory it’s easy to join together two or more Dynamics, so you can train as a team boat.

  Hvis du er ute etter å ro fortere på vannet så er Dynamic det du har lett etter.

  Dynamic Indoor Rower

  1:45 minutter

  Hvordan Dynamic Indoor Rower skiller seg fra Model D og E.

  Performance Monitor

  Vår Performance Monitor er hva som skiller Concept2 Indoor Rowers fra andre treningsredskaper, og hver Model D inkluderer vår mest avanserte monitor, PM5. Sofistikert, men enkel i bruk, gir PM5 nøyaktige, sammenlignbare data for hver økt. Et baklys øker synbarhet, kompatibilitet med minnepinner gjør lagring av data til en lek og du kan trådløst overvåke pulsen din. Den justerbare monitorarmen på Model D lar deg plassere monitoren hvor du måtte ønske.

  Bevegelig fotstøtte

  Fotstøtten beveger seg frem og tilbake langs skinnen. Et tau forbinder fotstøtten til håndtaket og overfører kraften fra ben og overkropp til viften. Dynamic oppmuntrer til kroppskontroll, og god “forbindelse” mellom håndtaket og fotstøtten gjennom rotaket.

  Sterkt tau

  Nye Dynamic Indoor Rower Bruker et høyteknologisk, meget Sterk tau. Tauets lave vekt resulterer i et system som er mer responsivt til roerens bevegelser og som svarer raskt, spesielt ved høy takt.

  Vifte og spjel

  Dynamic svarer på din innsats ved hvert tak så du har full kontroll på din innsats og motstand til enhver tid. Spiralspjelet lar deg raskt justere luftinntaket i viften så du kan tilpasse følelsen i rotaket til dine preferanser, og enkelt bytte mellom følelsen av å ro i en åtter eller en tregere, “tung” bevegelse.

  Kompakt

  Dynamic må oppbevares fullt sammensatt men med et lite plassbehov (193 cm) sammenlignet med Model D eller E på slides (335 cm) vil det være plass til flere Dynamic i båthallen.

  Vindskjold

  Alle Concept2 Dynamic Indoor Rower kommer med et valgfritt vindskjold. Det gjennomsiktige vindskjoldet i plastikk plasseres på toppen av viften og holder vinden fra viften borte fra roerens kropp. Vindskjoldet kan også enkelt tas av.

  Holdbar konstruksjon som er lett å vedlikeholde

  Våre maskiner er velkjent for sin holdbarhet og konstruksjon. De er bygget for å vare og utholder tøff bruk i roklubber, treningssentre, stuer, hotell og militærbaser verden rundt. Vi sørger for at våre maskiner er enkle å vedlikeholde så du kan fokusere på å bruke din investering, ikke vedlikeholde den.

  Inkludert ved kjøp

  Vi inkluderer følgende med ditt kjøp av Dynamic PM5:
  • Dynamic Indoor Rower brukerveiledning
  • Performance Monitor oppstartsguide
  • Verktøy og illustrert monteringsveiledning

  Mulighet for lagtrening

  Dere kan bruke Dynamic Link (selges separat) for å koble sammen to eller flere Dynamic for lagbåttrening. Ved å bruke Link kan du enkelt ro med en makker, sette opp en åtter, eller alt der i mellom.

   
  Dynamic
  Total lengde

  193 cm

  Bredde

  62 cm

  Setehøyde

  55 cm

  Lengde på skinnegang

  Passer indre benlengde opp til 102 cm

  Kjede eller tau Sterkt tau
  Tau/kjedehus Delvis lukket
  Monitor

  PM5

  Strøm Bruker to batterier type D. Under trening trekker monitoren strøm fra den roterende viften for å forlenge levetiden på batteriene.
  Maksimal vekt på utøver

  227 kg

  Konstruksjon

  Sveiset stål

  Monitorarm Aluminium. Pivoterer for lagring og for å justere monitorhøyde. Monitorvinkel kan også justeres.
  Overflatebehandling

  Pudder coat

  Fargevalg

  Lys grå med mørke blå-grå nyanser

  Lagring

  Må oppbevares fullt sammensatt

  Plassbehov

  Sammensatt: 193 cm x 62 cm
  Med plass for bruk: 229 cm x 122 cm
  For lagring: 193 cm x 62 cm

  Egenvekt

  42 kg

  Fraktdimensjoner

  To esker:
  142 cm x 55 cm x 38 cm
  201 cm x 36 cm x 25 cm

  Fraktvekt

  Eske 1: 26 kg
  Eske 2: 24 kg

  Hvorfor har den fått navnet Dynamic Indoor Rower?

  Dynamic Indoor Rower simulerer nærmere fysikken som erfares når man ror og “dynamikken” mellom båt og roer. På Dynamic så er brukerens kroppsmasse forholdsvis i ro, mens komponenter til maskinen beveger seg mer aktivt som svar på brukerens bevegelser - slik en lett sculler beveger seg rundt en roers kropp.

  Hvordan sammenliknes det å ro på Dynamic med det å ro på Model D eller E?

  Dynamic Indoor Rower oppmuntrer til kroppskontroll, tidlig kroppsforberedelse og god “link” mellom årehåndtaket og fotstøtten gjennom taket. På Dynamic, så minimeres bevegelse av kroppsmasse gjennom hele taket, mens på Model D eller E, så beveger hele kroppen seg frem og tilbake.

  Måten Dynamic Indoor Rower er konstruert på har tillatt oss å redusere draget i håndtaket betraktelig sammenlignet med vår Model D og E. Draget i håndtaket, iboende i roing på maskin, er ikke noe man erfarer i båt, så vi anser dette lavere draget som en positiv ting. Draget er satt løst fra vår side på Dynamic Indoor Rower, og vi anbefaler at man ror med det slik en stund før man eventuelt strammer det for å få følelsen av å ro på maskin.

  Hva er forskjellen mellom Dynamic Indoor Rower og det å bruke Model D på Slides?

  Både Dynamic Indoor Rower og Model D på Slides forsøker å etterlikne dynamikken i en båt. Dynamic tilbyr følelsen av å ro i en lett sculler, fordi fotstøtten er bevegelig. Dette er konsistent med fotstøtten i en båt, hvor båten beveger seg med hvert tak relativ til vannet. Model D på Slides føles mer som å ro en tyngre båt, fordi hele maskinen - 30 kg - beveger seg for hvert tak. Både Slides og Dynamic Indoor Rower med Dynamic Link lar deg koble sammen flere romaskiner for å kunne ro som et lag.

  Hvilken romaskin er riktig for meg?

  For generell kondisjonstrening, kan Model D eller E være et bedre valg, ettersom begge tilbyr effektiv trening uansett ferdighetsnivå. Model D er vårt mest kostnadseffektive alternativ for de som ser etter romaskin.

  Utøvere som er ute etter en mer teknisk tilnærming burde vurdere Dynamic Indoor Rower. Den oppfordrer roeren til å bruke den samme presise koordinasjon, kobling og kraftinnsats som kreves for å oppnå maksimal hastighet i en konkurransebåt. Model D er p.t. fortsatt standarden for roere som trener for innendørs romesterskap eller verdensrekorder.

  Vil Dynamic passe bedre hjemme ettersom den er kortere?

  Man burde forstå forskjellene mellom våre romaskiner før man vurderer Dynamic bare etter dens størrelse. Dynamic har mindre plassbehov under bruk (193 cm) enn enten Model D (244 cm) eller Model på Slides (335 cm). Både Model D og Model E kan imidlertid raskt deles i to kompakte deler for flytting og oppbevaring. Alle tre modeller leveres med små transporthjul på ene foten for å forenkle flytting. Dynamic lar seg imidlertid ikke dele i to og den ferdig monterte maskinen veier 42 kg; den fungerer best på en og samme plass. Det er viktig å forstå virkemåten til Dynamic før man velger den på bkgrunn av størrelse.

  HVordan er lyden som Dynamic lager sammenlignet med Model D eller E?

  Model D og E er laget for å være våre mest stillegående maskiner. Kompleksiteten i Dynamic sin virkemåte involverer flere bevegelige deler. Disse delene lager mer støy enn Model D og E.

  Vil Dynamic være snillere mot ryggen min?

  Det er ingen tester som viser at Dynamic er bedre for rygger, knær eller mot andre skader; det er imidlertid viktige forskjeller mellom tradisjonelle romaskiner og Dynamic som kanskje adresserer kilden til problemer for noen. På en statisk maskin så beveger kroppsmassen seg frem og tilbake og rygg, kjernemuskulatur og hamstring endrer retningen på kroppsmassen for hvert tak. En kanskje viktigere forskjell er at Dynamic oppmuntrer til å ro med høyere takt enn det Model D og E gjør, mer likt takten på vannet.

  Det er en felles forståelse av at intensiv roing på lav takt resulterer i stor kraft per tak som overføres gjennom roerens kropp. Høyere takt på Dynamic resulterer i mindre kraft per tak med samme effekt.

  Kjenner man vind fra viften når man ror?

  På Dynamic Indoor Rower er viften plassert nær roeren, og den gir noe luft nedenifra når man ror. Alle Concept2 Dynamic Indoor Rower leveres nå med et valgfritt Wind Shield (vindskjerm). Vindskjermen i klar plast er plassert på toppen av viften og laget slik at luft fra viften vinkles vekk fra roeren. Utøvere som foretrekker litt vind kan enkelt dra vindskjermen av.

  Bruk av Wind Shield vil redusere drafaktoren noe. Spjelet på viften kan justeres for å finne tilbake til ønsket drafaktor.

  Hvorfor brukes tau på Dynamic i stedet for kjede som på Model D og E?

  Dynamic Indoor Rower bruker et high-tech, sterkt tau laget av Dyneema®. Tauets lave vekt resulterer i et system som er mer responsivt til roerens bevegelser og reagerer raskere, spesielt på høyere takt. Bruk av tau i stedet for et tyngre kjede gjør det mulig å bruke mindre krefter på å returnere håndtaket, noe som er mer likt følelsen av å ro på vannet.

  Dyneema® tau er tre og en halv gang sterkere enn kjedet på Model D og E, og brukes i rigging av seilbåter, kommersielle fiskegarn, industrielle lifter og slynger og til og med trapes støtte tau. Det å inspisere tauet er imidlertid en viktig del av et rutinemessig vedlikehold. Eier man en Dynamic Indoor Rower burde man undersøke regelmessig for synlige tegn på slitasje. Tauet kan bli loete, men trenger ikke byttes før fibrene begynner å sprike.

  Hvordan vil tider på Dynamic Indoor Rower kunne sammenliknes med tider på Model D/E og Slides?

  Det er dynamiske og mekaniske forskjeller som arbeider til fordel for og mot hver type romaskin. Tider kan variere litt avhengig av hvem som ror. Vi ser at det er en læringskurve og etterhvert som man bruker mer tid på Dynamic, så vil tidene nærme seg det man forventer på Model D eller E.

  Vil Dynamic Indoor Rower bli brukt i konkurranser?

  Det er ingen planlagte endringer for World IRC. Arrangører tar egne beslutninger i forhold til hvilke løp de vil ha i sine konkurranser, så enkelte innendørskonkurranser vil kunne inkludere Dynamic i sitt program.