Concept2 SkiErg | Concept2

Concept2 SkiErg

Kjøp Concept2 SkiErg
kr 12 700

Kjøp nå
SkiErg med PM5 kr 12 700
SkiErg Plattform kr 2 900

2 års begrenset garanti

Våre SkiErgs er dekket av en begrenset 2 års og 5 års garanti. Finn ut mer. Finn ut mer ›

30 dagers pengene tilbake garanti

Hvis du kjøper direkte av oss og ikke er fornøyd med din SkiErg av en eller annen grunn, så kan du returnere den til oss innen 30 dager fra den ble sendt og vi vil tilbakeføre pengene for maskinen.

I’m shooting for 2:45 this year (at the Birkebeiner) and the SkiErg is going to be my not-so-secret weapon.

Todd BrownMystic, Connecticut, United States

  Concept2 SkiErg gjør langrennssporten tilgjengelig for alle. Langrennssporten har lenge vært anerkjent som en fysiske krevende idrett og utvikler både styrke og utholdenhet, samt trener ben, armer og kjernemuskulatur. SkiErg kan brukes både for staking og diagonalgang.

  SkiErg bruker samme svinghjul og elektroniske overvåking som vår romaskin - førstevalget til roere verden over siden 1981 - så maskinen er med andre ord laget for å vare. Samtidig som den er slitesterk og godt konstruert, så er SkiErg sofistikert, med en avansert monitor som tilbyr umiddelbare, presise treningsdata.

  Uansett om man er en eliteløper som søker å forbedre sin staketeknikk, en helgeentusiast som ønsker å komme i form til skisesongen, eller bare er ute etter en god treningsøkt, så vil SkiErg hjelpe til så man når sitt mål.

  Performance Monitor

  Performance Monitoren er det som skiller Concept2 SkiErg fra andre treningsapparater rettet mot langrenn: sofistikert, men enkel å bruke, og den lar deg vurdere din prestasjon nøyaktig, følge fremgangen og sammenlikne resultatene med andre. Hver SkiErg leveres med vår mest avanserte Performance Monitor, PM5.

  Frittstående eller veggmontert

  SkiErg kan monteres på vegg eller monteres på plattform. Veggmontering gir den mest kompakte løsningen, mens plattformen med sin antiskli overflate og trillehjul, gir en alt-i-ett løsning som gjør SkiErg mobil. Uansett, SkiErg er lett å montere, og det verktøyet man trenger for å få jobben gjort følger med.

  Meget slitesterkt tau

  SkiErg sitt tauverk består av meget slitesterke tau. Tauene er sterkere enn stål og ekstremt lette. noe som resulterer i et responsivt og smooth system.

  Svinghjul og spjeld

  SkiErg responderer på din innsats ved hvert tak, so man har full kontroll på innsats og motstand til enhvert tid. Spjeldet gjør det mulig å raskt justere lufttilstrømningen til svinghjulet så man kan justere følelsen i taket etter egen smak. SkiErg vil respondere på dine behov, uansett om man ønsker å få følelsen av å være i flatt terreng eller i motbakker.

  Ergonomiske stroppeløse håndtak

  SkiErgs ergonomiske, stroppeløse håndtak tilbyr et komfortabelt, sikkert grep, og de absorberer ikke svette slik at de forblir tørre selv ved hyppig bruk. De passer alle håndstørrelser og krever ingen justering. Ler mer.

  Holdbar konstruksjon som er lett å vedlikeholde

  Våre maskiner er velkjent for sin holdbarhet og konstruksjon. De er solide og bygget for å vare, og tåler tøff bruk i skisentre, stuer, treningssentre og militærbaser verden rundt. Vi sørger for at maskinene er enkle å vedlikeholde så du kan fokusere på å bruke investeringen din, ikke vedlikeholde den.

  Enkel montering

  SkiErg krever lite montering. Det er totalt tolv skruer, og vi har inkludert alt nødvendig verktøy samt tydelige instruksjoner med mange bilder.
  Se SkiErg monteringsvideo.

  Inkludert ved kjøp

  Vi inkluderer følgende med ditt SkiErg PM5 kjøp:

  • Performance Monitor med Quick Start Guide
  • SkiErg produktmanual
  • Verktøy og illustrert monteringsveiledning

  Valgfritt tilbehør

   
  Concept2 SkiErg
  Monitor

  PM5

  Strøm Bruker to batterier type D. Under trening trekker monitoren strøm fra den roterende viften for å forlenge levetiden på batteriene.
  Ramme

  Aluminium

  Overflatebehandling

  Pudder coating

  Fargevalg

  Svart

  Space Recommendations

  Veggmontert:

  • Bredde i bunn: 48.3 cm
  • Bredde i topp: 52 cm
  • Dybde: 40.6 cm
  • Høyde: 212 cm

  Montert i plattform: 61 cm x 132 cm x 215.9 cm

  Egenvekt

  SkiErg: 20.9 kg
  Plattform: 16 kg

  Fraktdimensjoner

  SkiErg: 53 cm x 48 cm x 124 cm
  Plattform: 10 cm x 66 cm x 135 cm

  Fraktvekt

  SkiErg: 28 kg
  Plattform: 18 kg

  Hva er forskjellen på dobbelttak og alternerende tak?

  SkiErg er designet for både dobbelttak - staking - og alternerende armbevegelse som ved diagonalgang. Dobbelttak involverer flere av de større muskelgruppene, noe som gir større aerobt arbeid, høyere kaloriforbrenning og høyere kvalitet på økten. Alternerende armgang gir også en god treningsøkt, men krever litt andre og færre muskelgrupper i arbeid.

  Hvordan får jeg trent bena med SkiErg?

  Når man staker så engasjerer man armer, skuldre og ben i en nedoverrettet bevegelse, og bruker kroppsvekten til å akselerere håndtakene. Se denne teknikkvideoen og man vil se at bena løfter kroppsvekten ved hvert tak, mye på samme måten som de gjør på langrenn. En økt på SkiErg trener hele kroppen, også ben minst like mye som overkropp.

  Alternerende armgang krever bruk av færre muskler enn staking, og mindre bruk av ben, men det er glimrende skispesifikk trening for skiløpere. Det kan være fordelaktig å sette spjeldet på en lavere innstilling enn ved staking.

  Hvorfor valgte Concept2 stroppeløse håndtak på nye SkiErg?

  SkiErg brukes ofte av mange ulike personer innendørs, hvor stropper ville blitt svette og strevsomme å måtte justere fra gang til gang. For å lindre på dette, så utviklet vi de stroppeløse håndtakene. Støtten i bunn av håndtakene, hviler mot hånden på tilsvarende måte ev. stropper ville overført belastningen til hånden, men uten behovet for å måtte justere fra en bruker til neste. Overflaten er dekket med det samme holdbare materialet som vi bruker på våre årehåndtak. Dette materialet har gode grepegenskaper og absorberer ikke vann.

  Hvorfor lager en “ro-bedrift” SkiErg?

  Selv om Concept2 er best kjent som et roselskap så er flere medlemmer av Concept2-familien skigåere. Nord i Vermont er innsjøene frosne i minst seks av årets tolv måneder, og det er nok snø gjennom vinteren. Langrenn og roing er to av de mest aerobt krevende idrettene og tjener som effektiv trening i hver sin sesong. Begge idrettene trener hele kroppen og krever at hjerte og lunger gir oksygen til mange av kroppens muskler samtidig.

  Faktisk så har vi brukt varianter av vår romaskin for skitrening i en god del år nå. Vi lekte med ideen tilbake i 1982, med deler fra Model A Indoor Rower. Vi har finjustert vår design siden da og er glade for å kunne tilby denne teknologien til skiløpere.