Performance Monitorer | Concept2

Performance Monitorer

Våre Performance Monitorer skiller oss fra konkurrentene, og PM5 er vår beste monitor så langt. Sofistikert, men enkel i bruk, PM5 tilbyr presise, sammenlignbare data som tar treningen din til neste nivå.

Funksjoner

Fullspekket med funksjoner, enkel i bruk

Vi putter mye funksjonalitet i PM5, men vi sikrer også at den er enkel i bruk. Monitoren skrur seg på og viser data så fort viften starter å spinne, så man trenger ikke trykke på noen knapper for å komme i gang.

Hvis man foretrekker å stupe inn i all funksjonaliteten som monitoren innehar, så lar den enkle menydrevne måten å operere monitoren på deg enkelt aksessere forhåndslagrede økter, lagre favorittøkter, se over tidligere resultater og mye mer. For en full oversikt, aksesser hjelpen i monitoren (fra Main Menu, velg More Options > Information).

Data og visninger

PM5 tilbyr avstand, fart, tempo, Kalorier og watt for hver økt og man kan velge mellom fem visningsvalg: alle data, kraftkurve, stolpediagram, stor tekst og fartsholder.

PM5s baklyste display tilbyr økt synlighet. Det lyser opp automatisk når monitoren slår seg på og forblir opplyst gjennom økten,

Trådløs pulsovervåking

PM5 støtter ANT+ og Bluetooth Smart for trådløs pulsmonitorering. For å bruke denne funksjonen så vil man trenge et pulsbelte som støtter en av disse overføringsteknologiene. Vennligst merk at PM5 støtter Bluetooth Smart, ikke Bluetooth, som er en annen teknologi.

USB minnepinne-kompatibel

PM5 tilbyr to måter å lagre dine treningsdata på: internminnet til monitoren eller USB minnepinne. USB minnepinnen lagrer dine treningsdata og preferanser og gjør dine data bærbare. Med vårt gratisprogram Concept2 Utility så kan man laste opp sine data til sin online loggbok eller overføre data til Mac eller PC.

Strømproduksjon

PM5 bruker to D batterier. Gjennom økten trekker monitoren strøm fra viften for å forlenge batterienes levetid.

Spill

På dager når man trenger litt ekstra motivasjon eller bare ønsker en pause fra hverdagsrutinen, så sjekk ut PM5 sine spill. De er også flotte læringsverktøy for både barn og voksne! Velg blant Fish Game (fiskespill), Dart, Target Training og Biathlon (skiskyting).

Konkurranse

Presisjonen til Performance Monitor gjør den ideell for konkurranse. Med en PM5 kan man konkurrere mot sine lagkamerater eller treningsrivaler, uansett om de er i samme rom eller på et annet kontinent. PM5 støtter kablet konkurranse mellom maskiner.