Stor interesse rundt SkiErg!

Nov 13, 2018

I høst har interessen rundt SkiErg vært enorm, noe vi også så på deltagelsen i forrige ukes SkiErg World Sprints, der det går ut på å gjennomføre 1000 meter på kortest mulig tid. Det ble satt ny verdensrekord for både damer (3:20.0) og herrer (2:49.0), og Norge bet også godt fra seg med bl.a. to herrer topp 15!

Om du var med og konkurrerte så kan du laste ned et diplom fra din Concept2 Online Loggbok; Challenges > SkiErg World Sprints > Download Certificate.

Continue Reading ›

Få mer ut av roøkten!

May 26, 2018

Trening på romaskin er en komplett og god trening, både for styrke og kondisjon. Man får imidlertid enda mer utbytte om man ror med en god og hensiktsmessig teknikk. En god teknikk gjør blant annet at man bare bruker krefter på bevegelser som bidrar til fremdrift i størst mulig grad. I dette ligger det også at man i minst mulig grad sløser bort krefter på unødig arbeid. Continue Reading ›

BikeErg!

Jan 30, 2018


I dag mottok vi endelig det nye "familiemedlemmet"; Concept2 BikeErg. Vi fikk bekreftet opplevelsen vi fikk fra testingen av BikeErg under VM i roing i Florida i fjor; solid, kompakt og smooth.

BikeErg vil være tilgjengelig for salg fra slutten av mars, og prisen vil antakelig ligge oppunder Model E. Velkommen innom for en test! Continue Reading ›

Pages

Instagram

Instagram Photo

Nice video on an important feature of the rowing stroke. Let the legs do their part. Via @rowingbypatrick

concept2norge 1 week 4 days ago.
Find us on Instagram →

Recent Authors