Programvare

Vår Performance Monitor innehar kraftig funksjonalitet som setter den i stand til å kommunisere direkte med PC/Mac, og det finnes flere typer software tilgjengelig for bruk sammen med PM5. Nedenfor er et utvalg av noen av de mest populære programmene. For en komplett liste med tilgjengelig software og for å undersøke kompatibilitet med eldre monitorer, besøk Software-siden på den amerikanske Concept2-siden.

Concept2 Utility

Concept2 Utility er gratis programvare fra Concept2 som lar deg håndtere treningsdataene på ditt Concept2 loggkort. Med Concep2 Utility kan man ta sikkerhetskopi av sine treningsdata, se oppsummeringer eller analysere tidligere prestasjoner. Man kan også laste opp treningsdata til sin Online loggbok.

Lær mer og last ned gratis

ErgData

ErgData er en gratis applikasjon som er tilgjengelig både for iOS og Android enheter. Det krever et iPhone Connection Kit eller Android Connection Kit for å koble til en Concept2 Indoor Rower. PM5 støtter også trådløs forbindelse til ErgData. ErgData gir mer statistikk enn monitoren, lagrer og viser treningsdata og laster opp treningsdataene til Concept2 Online Loggbok.

Lær mer og last ned gratis