Programvare | Concept2

Programvare

Vår Performance Monitor innehar kraftig funksjonalitet som setter den i stand til å kommunisere direkte med PC/Mac, og det finnes flere typer software tilgjengelig for bruk sammen med PM5. Nedenfor er et utvalg av noen av de mest populære programmene.

Kompatible apper

For en komplett liste med tilgjengelig software og for å undersøke kompatibilitet med eldre monitorer, besøk Software-siden hos Concept2 US.

ErgRace Online

Concept2s ErgRace Online lar folk hvor som helst i verden delta i et online løp. For en arrangør er alt som trengs en datamaskin eller et nettbrett for å kjøre løpet fra løpets arrangørwebside. Konkurrenter trenger ErgRace Online-appen, en PM5 og koden for konkurransen gitt av arrangøren. ErgRace Online støtter ikke racing med PM3 eller PM4. Funksjoner

  • Alle med PM5 kan delta fra hvor som helst i verden
  • Fungerer for RowErg, SkiErg og BikeErg
  • Enkeltløp eller lagløp
  • Løp kan være for tid, distanse eller kalorier
  • Live løpsvisning for konkurrenter og tilskuere
  • Resultater tilgjengelig online
  • Individuelle resultater sendes til hver bruker Concept2 Logbook-konto

Konkurranser kjøres på arrangørens nettsted på admin.ergrace.com. Se Arrangør-siden for å få hjelp til å sette opp og kjøre en konkurranse. For øyeblikket anbefaler vi å ha ikke mer enn 25 konkurrenter i et enkelt løp. Hvis du har mer enn det i en kategori, foreslår vi at du kjører flere heats. Deltagere trenger en PM5 som kjører den nyeste firmware og vår ErgRace Online-app. Hver person som deltar trenger også en Concept2 loggbokskonto. Se deltakersiden vår for informasjon om hvordan du kan delta i et løp. ErgRace Online er fortsatt under aktiv utvikling. Send tilbakemelding til virtualracing@concept2.com.
 

Concept2 Utility

Concept2 Utility er gratis programvare fra Concept2 som lar deg håndtere treningsdataene på ditt Concept2 loggkort. Med Concep2 Utility kan man ta sikkerhetskopi av sine treningsdata, se oppsummeringer eller analysere tidligere prestasjoner. Man kan også laste opp treningsdata til sin Online loggbok. Lær mer og last ned gratis
 

ErgData

ErgData er en gratis applikasjon som er tilgjengelig både for iOS og Android enheter. Det krever et iPhone Connection Kit eller Android Connection Kit for å koble til en Concept2 Indoor Rower. PM5 støtter også trådløs forbindelse til ErgData. ErgData gir mer statistikk enn monitoren, lagrer og viser treningsdata og laster opp treningsdataene til Concept2 Online Loggbok. Lær mer og last ned gratis.