Sammenligne Indoor Rowers | Concept2

Sammenligne Indoor Rowers

Hvis du er usikker på hvilken Concept2 RowErg som er best for deg, kan du ta en titt på bruksscenariene nedenfor. Uansett hvilken RowErg du velger, får du en flott treningsøkt!

Concept2 RowErgs side-by-side

Hjemmebruk

 • RowErg

  RowErg with Standard Legs

  RowErg med standard 35 cm setehøyde er vår mest solgte maskin. Dette er vårt rimeligste alternativ og gir alt du trenger for en flott trening. RowErg er mest kjent for sportsutøvere som leter etter den samme treningen som i de fleste roklubber. Dette er standarden for innendørs rokonkurranser.

 • RowErg with 20 inch seat height

  RowErg with Tall Legs

  RowErg med forhøyet setehøyde 50 cm er et godt valg hvis du ønsker en maskin med høyere setehøyde, eller hvis du foretrekker at maskinen er høyere opp fra bakken.

  Den økte setehøyden gjør det også lettere å gå av og på maskinen, spesielt hvis du har begrenset bevegelighet eller fleksibilitet i knær eller hofter.

 • Dynamic

  Dynamic RowErg

  Dynamic er et spesialisering som brukes av roere/konkurranseroere som ønsker å forbedre farten på vannet. Hvis du er vant til en statisk RowErg, vil du merke flere forskjeller når du bytter til Dynamic. Mest merkbart er at setet i det vesentlige står stille, og føttene dine glir, noe som gjør fysikken og følelsen av å ro på Dynamic mye mer som følelsen av å ro en lett båt. Hvis du trener for å ro eller konkurrere på vannet, bør du vurdere Dynamic.

RowErg separated into two

Selv om RowErg har et større fotavtrykk enn Dynamic (244 cm versus 193 cm), så lar den seg dele i to halvdeler for lagring, noe Dynamic ikke gjør. Dette er viktig å vurdere hvis du vil lagre maskinen mellom treningsøktene.

Roklubber eller foreninger

RowErg

RowErg er velegnet for roklubber og lag, som vanligvis allerede har et antall allerede for trening og testing. Den lavere prisen gjør det også mulig å kjøpe flere maskiner på budsjettet. Slides kan legges til for trening av teamet.

Dynamic

Dynamic er designet for å være mer lik roing på vannet og fremmer gode rovaner. To eller flere Dynamic RowErg kan enkelt kobles sammen for å trene timing av bevegelser i en lagbåt.

Hyppig bruk eller treningsstudio

RowErg in gym

RowErg with Tall Legs

Treningssentre og andre miljøer med høyt bruk og flere utøvere, foretrekker ofte RowErg med forhøyet setehøyde. Den ekstra setehøyden gir bedre tilgjengelighet, samt gir den synlighet og tilstedeværelse i lokalene.

Fysisk opplæring eller skoler

RowErg with Standard Legs

Mange skoler velger RowErg til en rimelig pris med standard høyde slik at det er et tilstrekkelig forhold mellom antall elever og maskiner.