Bantam Scullerårer | Concept2

Bantam Scullerårer


Compact vs. the Fat2

Compact vs. the Fat2

Compact vs. the Fat2

Våre nye Bantam-årer bruker et standard Ultralight skaft og vårt nye Compact åreblad. Resultatet er en åre med samme vekt og balanse som en Ultralight-åre, men med ekstra holdbarhet og lavere pris – alt uten at det går på bekostning av funksjon eller roopplevelse..

Bantam Sculls er godt egnet for en rekke brukere, inkludert ungdom, turroere, nybegynnere og erfarne. De er også enkle å bestille! Vi anbefaler et standard sett med spesifikasjoner (oppført nedenfor) som passer til de fleste brukere (tilpasning tilgjengelig).

Bantam Scull kjennetegn

 • Årebladet Compact har et kostnadseffektiv sprøytestøpt design som opprettholder samme vekt og balanse som en Ultralight-åre.
  • Sammenlignbar bredde med våre Smoothie2 og Fat2 åreblad i karbon. Ved å opprettholde denne bredden er bladet stabilt i vannet og forblir effektivt..
  • 10 cm kortere enn Smoothie2 og Fat2.
  • Redusert overflate resulterer i et smidig, letthåndterlig blad med samme vekt som et Smoothie2 åreblad.
  • Sprøytestøpt polypropylen er mindre stiv enn karbonfiberkompositter, men er slitesterk og billig å erstatte.
  • Hvit fabrikkfinish. 52 ensfargede fargevalg tilgjengelig mot en ekstra kostnad.
 • Den foreslåtte årelengden på 281–286 cm er godt egnet for et stort utvalg brukere og representerer bladets balanserte lastprofil, som faller mellom et Fat2 og Smoothie2 åreblad. Se følgende sammenligning.
  Åreblad Anbefalt lengde
  Smoothie2 Plain Edge 284–289
  Compact 281–286
  Fat2 278–283
 • Bantam Sculls kommer som standard med et middels stivt Ultralight karbonfiberskaft, et 5 cm justerbart termoplasthåndtak og et grønt gummigrep (medium tykkelse). Tilpasning er tilgjengelig; kontakt Concept2 for mer informasjon.

FAQs

Hvorfor utviklet Concept2 Bantam-årer?
Økningen i popularitet for ungdoms- og fritidsroing har ført til veksten av mange små rosentre både i USA og i utlandet. Disse sentrene sliter ofte med å gi medlemmene kvalitetsutstyr som tåler påkjenningene i et klubbmiljø. Vi så behovet for en rimeligere scullingsåre som ror godt og opprettholder Concept2s rykte for holdbarhet og kundestøtte.
Hvem kan dra nytte av Bantam-årer?
Bantams holdbarhet vil være til nytte for alle, men høybruksprogrammer og rekreasjonsroere vil kanskje sette pris på årebladet Compact. Tilbakemeldinger fra kunder peker så langt overveldende på stabiliteten til åren og tilliten dette gir. Enkel vannfatning og ren finish har også blitt fremhevet som viktige egenskaper. Det hele utgjør en åre som er enkel å ro uansett roopplevelse.
Er Bantam Sculls raskere eller langsommere enn Ultralight og Skinny Sculls?
Begrenset hastighetstesting til dags dato indikerer sammenlignbare hastigheter med Fat2- og Smoothie2-bladene, men mer testing er nødvendig både internt og eksternt for å validere disse resultatene. I mellomtiden vil de mange positive egenskapene til Bantam Sculls: stabilitet, holdbarhet, vannfatning og avslutning tjene konkurranseroeren og turroeren like godt.
Hva er spesifikasjonene for Bantam-årer?
Bantam har vårt nye kompakte blad på et middels stivt ultralett karbonfiberskaft med et justerbart lengdeområde på 281–286 cm. Det 5 cm justerbare termoplasthåndtaket inkluderer et medium grønt gummigrep. Inboard (79–91 cm) og pitch (0 grader) er standardverdier. Tilpasning er tilgjengelig; vennligst kontakt Concept2 for detaljer.
Hva er vekten av Bantam Scull?
Årevekten er omtrent 1375 g, det samme som våre Ultralight racing-årer. Balansepunkt og vekt i hendene er også like.
Kan Compact Blade ettermonteres på eksisterende årer?
Ja, Compact Blade kan ettermonteres på hvilken som helst eksisterende Concept2-åre. Det er viktig å huske at Compact er 10 cm kortere enn et standard Smoothie2-blad. For eksempel, hvis Compacts er installert på et eksisterende sett med Ultralight-årer med et Smoothie2-blad som opprinnelig ble laget for å være 284–289 cm lange, vil den nye lengden på disse årene være 274–279 cm. I de fleste tilfeller vil det være for kort til praktisk bruk. På den annen side er Compacts et ideelt ettermonteringsvalg for årer med tradisjonelle Macon-blader som vanligvis roes i lengder mellom 290–295 cm. I så fall vil bytte av Macon-blad med en Compact resultere i en enormt overlegen roopplevelse og en passende lasteprofil.
Kan jeg male mine nye kompakte blader?
Ja, kompakte blader kan males omtrent som våre standard ultralette karbonfiberblad. Bladmaterialet av polypropylen krever en spesiell primer for best vedheft, men er lett tilgjengelig for kjøp i lokale bilbutikker. Besøk vår side for bladmaling for mer informasjon og instruksjoner. Som et alternativ tilbyr Concept2 en ensfarget malingsfinish for ytterligere kr 250 per blad. 52 solide farger er tilgjengelig. Besøk vår side for fargealternativer for mer informasjon. Hvis bladdesignet ditt involverer vinyldekaler, vær oppmerksom på at de fleste dekalene ikke fester seg godt direkte til det hvite plastbladet. I så fall vil et solid hvitt strøk med grunning og maling gi en overlegen overflate for dekaler. Ta kontakt med Concept2 for mer informasjon om dekal og designalternativer.