Hvorfor eliteutøvere velger Concept2 | Concept2

Hvorfor eliteutøvere velger Concept2

Ytelse. Innovasjon. Lidenskap. Kundestøtte.

Vi har utformet og bygget innovative produkter for roing siden 1975. Vår lidenskap for roing, vår søken etter innovativ design for økt ytelse, og vår forpliktende kundestøtte har gjort våre årer til eliteutøverenes førstevalg verden over.

Møt noen av disse utøverne og deres trenere under, og les hvorfor de velger Concept2.

“Vi holder oss til Concept2 årer grunnet varighet, innovasjon, verdensomspennende støtte og vennlig villighet til å imøtekomme veldig spesifikke behov.”

—Tore Øvrebø, trener til Olaf Tufte, to ganger olympisk mester, M1x

“Jeg foretrekker Concept2 årer siden de er lettere, mer elegant, og passer meg best. Concept2 årer finner motstand i begynnelsen av taket, ror med finesse og holder den horisontale linjen i vannet veldig bra.”

—Rumiana Neykova, Bulgaria, olympisk mester 2008, W1x

“Concept2 er ganske enkelt innovatøren. Deres råd om hvordan få absolutt mest fart ut av årene har spilt en nøkkelrolle i min suksess som masterroer. Kombinasjonen av utstyr, kunnskap og kundestøtte gjør Concept2 til et enkelt valg.”

—Greg Benning, Cambridge Boat Club

“Concept2 årer har tjenestegjort oss godt i flere tiår. Etter vår erfaring er de de beste årene som er å få kjøpt, og på toppen av dette nyter vi samarbeid for våre spesielle utformingsønsker og veldig god service for våre spesielle ønsker.”

—Mike Spracklen, trener for den kanadiske åtteren, olympiske mestere 2008

“Concept2 årer fortsetter å yte bra år etter år med presis produksjon og pågående varighet. Vi stoler fullt og helt på at Concept2 årer kan gi ytelse i verdensklasse. Nettverket av kundestøtte er også konsistent. Enten i Australia eller andre steder i verden, så vet vi at vi kan motta utmerket kundestøtte etter et kjøp.”

—Chris O’Brien, Victoria Institute of Sport, trener for den australske M2-, olympiske mestere 2004 og 2008

“Vi har testet mange ulike årer og har alltid kommet til den samme konklusjonen, Concept2 årer er de beste. Det er derfor vi bruker dem.”

—Will Porter, Yale University, trener til to ganger NCAA Women’s Varsity

Eric Murray og Hamish Bond, New Zealand

2012 Olympic and 2016 Olympic mestere, toer, menn
Nils Jakob Hoff og Kjetil Borch, Norge

Verdensmestere 2013, dobbeltsculler, menn
Ondrej Synek, Tsjekkia

Verdensmester 2014, singelsculler, menn

Gevvie Stone, USA

2016 sølvmedalje singelsculler, damer
Olaf Tufte, Norge

To ganger olympisk mester, singelsculler, menn