RowErg | Concept2

RowErg

Kjøp RowErg
kr 14 100

Kjøp nå
RowErg with Standard Legs kr 14 100
RowErg with Tall Legs kr 16 100

2 års begrenset garanti

Våre RowErgs er dekket av en begrenset 2 års og 5 års garanti. Finn ut mer. Finn ut mer ›

30 dagers pengene tilbake garanti

Hvis du kjøper direkte av oss og ikke er fornøyd med din RowErg av en eller annen grunn, så kan du returnere den til oss innen 30 dager fra den ble sendt og vi vil tilbakeføre pengene for maskinen.

I wish I could buy a car made this well.

K. A.Portland, Oregon, United States

  Concept2 RowErg™ setter standarden for romaskiner. RowErg er bygget av roere, for roere, og brukes av mennesker over hele verden, i alle aldre og på alle ferdighetsnivå, som ønsker en treningsøkt for hele kroppen, med low-impact.

  Som ingeniører setter vi pris på ren, effektiv design. RowErg er konstruert for å fungere sømløst, være enkel å vedlikeholde og vare livet ut. Dette er den samme maskinen som idrettsutøvere på olympisk og elitenivå bruker for å trene for idretten sin - den tåler tung bruk dag etter dag. Samtidig støtter den treningsmålene til alle, enten du er i starten på treningsreisen din, ønsker å starte noe nytt eller har holdt på med idrett i lang tid.

  NYTT: Concept2 RowErg er tilgjengelig i to høyder: standard (35 cm setehøyde) og forhøyet (50 cm setehøyde). Standardhøyden er den samme som Model D. Alternativet med forhøyet høyde har høyere ben som gjør at setet er 50 cm fra gulvet og erstatter Model E, som nå er ute av produksjon.

  Pålitelige treningsdata

  Den kraftige PM5 Performance Monitor, standard med hver RowErg, gir repeterbare, sammenlignbare data for hver treningsøkt. PM5 tilbyr en enkel “Just Row” -modus eller lar deg sette opp en rekke treningsøkter. Skjermen viser deg et bredt spekter av data, inkludert tempo, watt, takt og kalorier, og lagrer automatisk denne informasjonen i enten internminnet eller på minnepinne. Uansett er det enkelt å overføre treningsøktene til vår gratis Online Loggbok.

  Koble til ErgData med PM5

  Tilkoblet trening

  Én skjerm, mange treningsalternativer! Vår Performance Monitor er basert på åpen plattform og kobles via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet og er kompatibel med over 30 forskjellige apper, inkludert vår egen ErgData. Enten du er ute etter online klasser, coaching og treningsprogrammer eller virtuell racing, så finnes det en app som passer deg.

  Stativ til håndholdt enhet

  Nå er det enklere enn noensinne å bruke ErgData, eller noen av de andre favorittappene dine, mens du ror. Hver nye RowErg kommer nå med et stativ til nettbrett/mobil som lar deg holde smarttelefonen eller nettbrettet sikkert på plass. Stativet passer alt fra små smarttelefoner til store nettbrett som iPad Pro og er enkelt og raskt justerbart.

  Én maskin, to høydemuligheter

  Vår standard RowErg har 35 cm setehøyde, mens forhøyet versjon har høyere ben som gir 50 cm setehøyde. Den høye versjonen er et godt valg hvis du liker bekvemmeligheten og utseendet til en høyere maskin. Den økte setehøyden kan også gjøre det lettere å gå av og på.

  Svinghjul og spjeld

  Våre RowErgs bruker luftmotstand som svar på innsatsen din ved hvert rotak, slik at du til enhver tid har full kontroll over din anstrengelse og belastning. Spjeldet lar deg enkelt justere luftstrømmen til svinghjulet, slik at du kan endre følelsen av rotaket etter dine preferanser. Svinghjulets design minimerer støy og maksimerer en jevn følelse.

  Lagring og mobilitet

  RowErg er lett å trille rundt og kan raskt skilles i to deler (ingen verktøy nødvendig) for kompakt lagring. Ideell for hjem eller treningssentre som trenger fleksibel plass. De høyere bena til den høye modellen har store hjul for lettere bevegelse.

  Justerbare fotstøtter og ergonomisk håndtak

  Justerbare fotstøtter muliggjør rask og enkel dimensjonering for å passe til et bredt spekter av skostørrelser. Vi designet det ergonomiske håndtaket med en 10-graders bøying som lar deg ro komfortabelt med en naturlig arm- og håndstilling.

  Enkel montering

  Alt som trengs for å montere RowErg er å skru fast forbenene. Vi legger ved alle nødvendige verktøy og klare illustrerte instruksjoner. Tar bare 20–30 minutter. Se monteringsvideoen.

  Holdbar konstruksjon som er enkel å vedlikeholde

  Våre maskiner er kjent for sin holdbarhet. Våre maskiner er robuste og bygget for å vare, og tåler hard bruk i roklubber, treningssentre, stuer, hoteller og militærbaser over hele verden. Vi sørger for at maskinene våre er enkle å ta vare på, slik at du kan fokusere på å bruke investeringen din, ikke å vedlikeholde den.

  Inkludert ved kjøp

  Følgende er inkludert ved kjøp av RowErg med PM5:

  • Stativ til smarttelefon
  • Brukermanual
  • Hurtigstartveiledning for Performance Monitor
  • Verktøy og illustrerte monteringsanvisninger

  Alternativ for lag eller for simulering av roing på vannet

  Concept2 Slide (selges separat) gir en følelse av å ro på vannet og lar deg koble til flere RowErgs (Model C, D, E eller gjeldende modell) for trening av lag.

   
  RowErg
  Total lengde

  244 cm

  Bredde

  61 cm

  Setehøyde

  Med standard ben 36 cm eller med høye ben 51 cm

  Lengde på skinnegang

  137 cm
  Ved indre benlengde på minimum 96.5 cm kan det være aktuelt med ekstra lang skinnegang. Kontakt oss for mer infomasjon.

  Kjede eller tau Forniklet stålkjede
  Tau/kjedehus Delvis lukket
  Monitor

  PM5

  Strøm Bruker to batterier type D. Under trening trekker monitoren strøm fra det roterende svinghjulet for å forlenge levetiden på batteriene.
  Maksimal vekt på utøver

  227 kg pr test av Concept2.*
  *135 kg as tested per European Stationary Fitness Equipment Testing Standard EN 20957-7.

  Konstruksjon

  Standardhøyde: Forben i aluminium, bakben i stål. Forhøyet: For- og bakben av stål.

  Monitorarm ABS plastikk. Pivoterer for lagring og for å justere høyde til monitor. Monitorvinkel kan også justeres.
  Overflatebehandling

  Pudder coating

  Fargevalg

  Sort

  Lagring

  Kan separeres i to deler for enkel lagring

  Plassbehov

  Plassbruk ferdigmontert: 241 cm x 61 cm
  Ferdigmontert med klaring for bruk: 274 cm x 122 cm
  Sammenslått, standard setehøyde: 63.5 cm x 83.8 cm x 137.2 cm
  Sammenslått, forhøyet: 68.6 cm x 119.4 cm x 137.2 cm

  Egenvekt

  Med standardben 26 kg, med høye ben 31 kg

  Fraktdimensjoner

  Standard høyde: 1 eske:
  38 cm x 55 cm x 142 cm

  Forhøyet høyde: 2 esker:
  38 cm x 55 cm x 142 cm
  32 cm x 55 cm x 68 cm

  Fraktvekt

  Med standardben 32 kg, med høye ben 46 kg

  Er Concept2 RowErg den samme som Model D Indoor Rower eller Model E Indoor Rower?

  Concept2 RowErg er tilgjengelig i to setehøyder: standard høyde (35 cm) og forhøyet (50 cm).

  RowErg med standard setehøyde (35 cm) er den samme som Model D Indoor Rower. Den eneste forskjellen er det nye navnet og grafikken.
  RowErg med forhøyet setehøyde (50 cm) erstatter Model E Indoor Rower, som er utgått. Forskjellen er at nå blir det høyere setet oppnådd ved å legge høyere front- og bakben til det populære Model D-designet. Dette betyr at RowErgs med forhøyet og standard høyde nå har samme justerbare monitorarm og dekor. De høyere bena i den høye versjonen har store hjul.

  Er RowErg med forhøyet setehøyde til høye personer?

  Skinnegangen på RowErg med standard setehøyde og forhøyet setehøyde er like lange, og sånn sett har ikke kroppslengde noe å si for om man bør gå for den ene eller andre. Men om man har en indre benlengde over 96 cm så anbefaler vi ekstra lang skinnegang (15 cm lengre enn standard) til din RowErg, slik at man unngår at setet treffer i bakkant av skinnen i slutten av rotaket. RowErg med ekstra lang skinnegang er bestillingsvare.

  Hvorfor kan den forhøyede RowErg være riktig for meg?

  Noen foretrekker den ekstra høyden til den høye versjonen. Årsakene kan være:

  • Steder som treningssentre eller helseklubber foretrekker kanskje at brukerne sitter i samme høyde som brukere på annet utstyr, noe som gjør RowErg mer synlig.
  • Den ekstra setehøyden gjør det lettere for noen mennesker å gå av og på maskinen, noe som øker tilgjengeligheten.
  • Utseendet til den høyere RowErg.

  Merk: Den eneste forskjellen mellom standard og forhøyet versjon er setehøyden som tilbys av de høyere bena. Alt annet på maskinen er det samme.

  Hvorfor kaller dere den nå RowErg?

  Det nye navnet RowErg passer bedre sammen med de to andre ergometerene våre, SkiErg og BikeErg. Alle treningsapparatene våre er teknisk ergometre, eller kort sagt “erg”, fordi de faktisk måler arbeidet du gjør.

  Er RowErg tilgjengelig i grå?

  Nei. Begge høydealternativene til RowErg er bare tilgjengelige i svart.

  Kan jeg sette de høyere bena på min Model D?

  Ja, de høye bena vil etter hvert være tilgjengelig som et ettermonteringsalternativ for Model D. Dette vil bringe den til 50 cm setehøyde. Kostnaden for ettermonteringssettet vil være kr 2 300,00 eksklusiv frakt.

  Er eldre modeller (modell A, B eller C) ettermonterbare med de høyere bena?

  De høye bena vil etter hvert være tilgjengelig som et ettermonteringsalternativ for Model C og bringe den til 50 cm setehøyde.

  Det er ikke mulig å ettermontere de høyere bena på modell A eller B.

  Vil Tall Leg Retrofit Kit være tilgjengelig i grått?

  Nei. Tall Leg Retrofit Kit vil bare være tilgjengelig i svart.