Dynamic Link | Concept2

Dynamic Link er ment for bruk med vår Dynamic Indoor Rower og lar deg sammenkoble to eller flere Dynamic Indoor Rowers så dere kan trene som et lag. Linken krever at dere holder samme rytme og timing - akkurat som i en båt – og gjør at dere arbeider som et lag samtidig som dere får den beste innendørstreningen som finnes.

Linken er rask og enkel å sette opp og lar deg lage hvilken båt du ønsker. Uavhengig om du ønsker å gjennomføre en lang økt med én makker, eller trene starter i åtter, så lar Linken deg gjøre dette, uansett vær.

Som en bonus, hvis du kjøper to Dynamic Indoor Rowers, så får du med en gratis Dynamic Link!

Plassbehov og detaljer

Én Link kreves for det første paret med Dynamic Indoor Rowers, med en Link i tillegg for hver ekstra romaskin du ønsker å legge til. For å beregne plassbehov, bruk denne formelen:

Antall maskiner x 215 cm = utstrekning I lengderetning

7-fots Linken kobles sammen via pinner som passer inn I braketter (inkludert) montert på foten. Braketten kan forbli på for en enkel overgang mellom singel og lagbåt.

Dynamic Link fungerer bare med Dynamic Indoor Rower. For å koble sammen Model C, D og/eller E vil du trenge Concept2 Slides.

Dynamic Link
Parlink
Åtterlink


Kjøp nå