Android Connection Kit | Concept2

Android Connection Kit

Android Connection Kit brukes for å koble en PM3, PM4 eller PM5* til en Android enhet for bruk av software som ErgData. Kit’et inneholder en Android Concept2 kabel for å koble PM til Android enheten, og et smarttelefonstativ. Stativet passer på toppen av PM for å ha et sted å sette din Android enhet mens du bruker romaskinen eller SkiErg.

** Hvis man har en PM5 og planlegger å koble trådløst til denne via Bluetooth på mobiltelefonen, så trenger man bare telefonstativet.

Stativet passer telefoner av varierende lengder. Den justerbare armen kan holde telefoner så smale som 5.7 cm, og kan åpnes opp til 8.9 cm (til sammenlikning så er dette stort nok til å holde en iPhone 6+ med eller uten deksel).

Viktig:

  • Kabelen som er inkludert med Android Connection Kit er utstyrt med en USB Micro-B konnektor. Noen Android-telefoner har bare USB-C konnektorer, som er inkompatible med kabelen. Før man kjøper Kit’et så bør man forsikre seg om at ens Android-telefon er kompatibel. Hvis telefonen ikke er kompatibel så anbefaler vi å kjøpe bare telefonstativet, og kjøpe en USB-C kabel fra annen leverandør.
  • Vennligst se over Android krav før kjøp for å sikre kompatibilitet med din enhet.

 Android Connection Kit

Android Connection Kit
kr 130
plus shipping

Kjøp nå