Online Loggbok og rangering | Concept2

Online Loggbok og rangering

En av de største styrkene til Performance Monitor er at den gir deg presis, detaljert og pålitelig informasjon om alt arbeid du legger ned på maskinen. Dette betyr at i tillegg til å følge ens egne økter, så kan man også se hvordan man presterer i forhold til andre, til og med dem på andre siden av kloden!

Concept2 Online Loggbok er en gratis webbasert applikasjon som lar deg lagre dine økter og holde styr på totalt tilbakelagt distanse. Man kan angi økter “på snø” eller “på vann” også, og dermed få full oversikt fra hver sesong og få hjelp til å analysere fremgang. Man kan også bruke loggboken til å kontrollere din fremgang i vår Distance Award Clubs og delta i de ulike utfordringer vi tilbyr året gjennom. Det å sette opp en loggbok er en enkel to-minutters prosess, og kan gjøres på concept2.com/logbook.

Den andre store funksjonen i loggboken er muligheten man har til å legge inn sine beste resultat i Online Ranking. Man kan velge hvordan man vil filtrere rankingen slik at man kan sammenligne personer etter kjønn, alder, land eller by. Man kan se hvilke resultater som har blitt lagt inn ved å gå til concept2.com/rankings.


Online Logbook screen
Utdrag av Concept2 Online Loggbok