BikeErg | Concept2

BikeErg

Kjøp BikeErg
kr 15 850

Kjøp nå

2 års begrenset garanti

Våre BikeErgs er dekket av en begrenset 2 års og 5 års garanti. Finn ut mer. Finn ut mer ›

30 dagers pengene tilbake garanti

Hvis du kjøper direkte av oss og ikke er fornøyd med din BikeErg av en eller annen grunn, så kan du returnere den til oss innen 30 dager fra den ble sendt og vi vil tilbakeføre pengene for maskinen.

  Concept2 BikeErg er det siste tilskuddet til vår familie av idrettsbaserte ergometre. BikeErg har samme svinghjul og Performance Monitor som vår Concept2 Indoor Rower og SkiErg, og viderefører styrken og kjennetegnene som vi tidligere har gitt til roing og langrenn.

  Svinghjulet bruker luftmotstand for å lage en behagelig, stille økt som svarer på din innsats. Spjeldet er “girene” som gjør det mulig å justere hvordan syklingen oppleves. Ulikt de fleste stasjonære sykler har BikeErg en clutch som gjør at svinghjulet fortsetter å spinne selv om man slutter å trå, akkurat som på en ordinær sykkel.

  Den sofistikerte Performance Monitor gir øyeblikkelig tilbakemelding om økten, med et stort utvalg av visninger og økter å velge blant. Performance Monitor er kalibrert så man vil kunne sammenlikne sine resultater med andres, og følge sin fremgang.

  BikeErg kommer fra et firma med over 40 års erfaring i å lage innovative produkter av høy kvalitet. Uansett hvilken form for innendørs sykkeløkt man er ute etter, om det er for å komme i form eller få et fortrinn foran neste konkurranse, så er Concept2 BikeErg den perfekte maskin for deg.

  Performance Monitor

  Performance Monitorbidrar til å skille Concept2 BikeErg fra andre treningsapparat, og hver BikeErg leveres med vår mest avanserte monitor, PM5. Den kraftige PM5 tilbyr repeterbare, sammenliknbare data for hver økt. Monitoren gir en stor mengde data, deriblant tempo, watt, kadens (rpm) og kalorier, og lagrer alt dette automatisk i sitt internminne eller ev. på en minnepinne. Den støtter både Bluetooth og ANT+ (trådløse forbindelser), så man kan koble til de fleste trådløse pulsbelter, i tillegg til ErgData (vår gratis Concept2 app) og andre tredjeparts apper. PM5 bruker to batterier av type D og svinghjulet genererer strøm når man sykler, for å spare batteri.

  Svinghjul og spjeld

  BikeErg bruker samme svinghjul so våre romaskiner og SkiErg for å gi en responsiv, sammenhengende økt. Svinghjulet gir deg full kontroll over innsats og motstand til enhver tid. Spjeldet lar deg raskt justere luftinntaket til svinghjulet gjennom økten. Dette har en liknende effekt som det å gire på sykkel. Åpning av spjeldet og økning av luftinntaket er som å skifte til tyngre gir. Lukking av spjeldet sifter til lettere “gir”.

  Justere sete og styre

  Både setet og styre er enkelt å justere. Man kan uten verktøy sette setehøyde med vårt sikre og enkle skrallesystem. Fremre og bakre seteposisjon samt vinkel kan justeres for å passe perfekt. Styret kan justeres opp og ned, forover og bakover, og med tre mulige sitteposisjoner finner man enkelt den innstillingen som passer for seg.

  Tilpasse din sykkel

  De fleste standard sykkeldeler passer på BikeErg, så man kan enkelt bruke sitt eget sete, styre og pedaler for den ultimate sykkelopplevelse.

  Kjedefritt

  BikeErg bruker sterke polygroove belter i stedet for kjede for en behagelig sykkelopplevelse. Beltene er selvstrammende for å bidra til forlenget levetid og redusert vedlikehold.

  Lett og mobil

  BikeErgs aluminiumramme gjør den lett og sterk, og trillehjul gjør den enkel å flytte rundt. Med sine 26 kg er den lettere enn de fleste stasjonære sykler.

  Enkel monteirng

  BikeErg krever veldig lite montering og vi inkluderer alt nødvendig verktøy og tydelige instruksjoner med mange illustrasjoner.

  Holdbar konstruksjon som er enkel å vedlikeholde

  Vår maskiner er velkjente for sin holdbarhet og konstruksjon. Sterke og bygget for å vare, våre maskiner tåler tøff bruk i treningssentre, stuer, hotell og militærbaser verden rundt. Vi sørger for at våre maskiner er enkle å ta vare på så man kan fokusere på å bruke utstyret, ikke vedlikeholde det.

  Inkludert ved kjøp

  Vi inkluderer det følgende med BikeErg:
  • BikeErg produkthåndbok med Performance Monitor hurtigveiledning
  • Verktøy og instruksjoner for montering
   
  BikeErg
  Total lengde

  122 cm

  Bredde

  61 cm

  Setehøyde

  Sete til pedaler (omtrentlig): 79 - 103 cm

  Kranklengde 170 mm
  Q Factor
  Fremdrift Selvstrammende polygroove belter
  Monitor

  PM5

  Strøm PM5 bruker to batterier type D. Under trening så trekker monitoren strøm fra svinghjulet for å forlenge batterienes levetid.
  Maksimal vekt på utøver

  159 kg

  Konstruksjon

  Sveiset aluminiumsramme. Stålføtter

  Overflatebehandling

  Sort pulverlakkert ramme; grå anodiserte innlegg

  Lagring

  Må lagres som ferdig montert

  Space Recommendations

  Sammensatt: 122 cm x 61 cm

  Egenvekt

  68 lb (31 kg)

  Fraktdimensjoner

  Én eske: 38 cm x 66 cm x 122 cm

  Fraktvekt

  37 kg

  Hvordan skiller BikeErg seg fra andre stasjonære sykler?

  BikeErg er laget for å gi følelsen av å sykle. Jo fortere man ønsker å sykle, jo hardere må man trå.

  • BikeErg bruker luftmotstand som øker eksponentielt med farten på svinghjulet. Når man tråkker hardere på pedalene, og økter tråkkfrekvensen, så kreves det veldig raskt større innsats. Resultatet gir deg kontroll på intensiteten på økten ganske enkelt ved å trå hardere for å øke frekvensen på en måte som føles som å sykle.
  • BikeErg har en clutch som gjør at svinghjulet fortsetter å spinne selv om man stopper å trå, akkurat som på en vanlig sykkel.
  • BikeErg tilbyr et spjeld med store justeringsmuligheter som etterlikner giring på sykkel og lar deg velge hvordan det skal føles å trå. Man kan sette spjeldet for optimal kadens (rpm).
  • BikeErg veier bare 26 kg og er lettere enn mange stasjonære sykler og lett å flytte.

  Hva er likhetene mellom BikeErg og romaskinen og SkiErg

  BikeErg er basert på samme mekanikk og elektroniske overvåkningssystemer som vår Concept2 Indoor Rower og SkiErg. I stedet for kjede (Model D og E) eller tau (Dynamic Indoor Rower og SkiErg), så har BikeErg stille selvstrammende belter som er helt skjult og krever lite vedlikehold. Med få slitedeler og kjedefri sykling så tilbyr BikeErg samme høye kvalitet som har blitt synonymt med Concept2.
  Som med alle våre produkter så tilbyr Concept2 motivasjonsverktøy slik som vår loggbok, utfordringer og distansepremiering, Og vi er alltid her for å hjelpe!

  Er Performance Monitor den samme på romaskinene, SkiErg og BikeErg?

  Ja, PM5 på BikeErg har samme funksjonalitet og menystruktur som på våre romaskiner og SkiErg. Som på romaskinene og SkiErg så er data fra Performance Monitor repeterbar, pålitelig og kan sammenliknes med resultater fra andre BikeErg verden rundt.

  Når vil BikeErg være tilgjengelig?

  BikeErg vil være tilgjengelig bare i USA og Canada fra august 2017. BikeErg vil være tilgjengelig verden over fra tidlig 2018.