Om Concept2 | Concept2

Om Concept2

Concept2 ble introdusert i 1976 av ingeniørene og OL-roerne Pete og Dick Dreissigacker da de begynte med produksjon av kompositt konkurranseårer. Concept2 årer regnes fortsatt som en standard innen idretten, og innovasjoner gjøres den dag i dag.

I 1981 utviklet Dick og Pete den første Concept2 Indoor Rower, som raskt ble den bestselgende romaskinen i verden. Nå flere modeller senere, brukes den daglig av OL-utøvere, pasienter på opptrening, hjemmetrenende og av roere av alle kalibre.

Vi har vokst siden 1976 og vår produktportefølje inkluderer nå årer, romaskinen og SkiErg. Selv om vi nå er større så er vi dedikert til vår filosofi om å tilby de mest innovative produkter og programmer til våre kunder. Ved å selge direkte eliminerer Concept2 mellommannen slik at vi kan tilby våre kunder best mulig verdi.

Roing er vår eksistensgrunn, og hver maskin og åre vi lager kommer fra tretti fem år med fortreffelighet. Vårt primære mål er å promotere og oppfordre til vekst i både utendørs og innendørs roing. Vi mener at roing er en livslang aktivitet som er tilgjengelig for alle.


Dick testing an early oar shaft by standing on it
Dick utfører en tidlig styrketest av et åreskaft.