Hvorfor velge Concept2 Indoor Rowers? | Concept2

Hvorfor velge Concept2 Indoor Rowers?

En effektiv økt for hele kroppen som trener alle de store muskelgruppene

Antall muskler i bruk gjør roing til en enorm kaloriforbrenner. Med roing kan du oppnå super aerob kapasitet og styrke i kjernemuskulatur. Du vil trene hele kroppen og promotere sunne ledd gjennom det store spenn av bevegelser som roing krever. Hvis du bare har noen få minutter om dagen til trening, så vil roing tilby en effektiv trening for hele kroppen på en måte som andre øvelser ganske enkelt ikke kan.

En sport for alle

Folk tyr til roing av mange grunner: trene mot et verdensmesterskap, rehabilitering etter skade eller hjerte/karsykdom, håndtere diabetes, som alternativ trening for annen idrett, vekttap, fellesskap...listen fortsetter. Og vi hører om folk hver uke som ikke bare har oppnådd sine mål med roing, de har forbigått dem med god margin. Roing fungerer for barn, 100 åringer og alle i mellom der. Det fungerer for para-utøvere, eliteutøvere og for folk som aldri har trent før. Uansett hvilke mål eller erfaringer du har så vil roing fungere for deg også.

Maskiner som er bygget for å vare

Vi har laget romaskiner siden 1981. Mens andre romaskiner har kommet og gått, har våre blitt verdens bestselgende innendørs romaskiner i verden. Vi bygger våre maskiner slik at de holder livet ut, vi priser dem fair og vi står bak våre produkter. Når du velger Concept2 investerer du i 30+ års arv av fullkommenhet. Du høster fordelene av vår pasjon og vårt driv etter å lage de beste produktene til den laveste prisen.

Enkel å bruke, flytte og lagre

Model D og E har en rammelås som raskt lar seg åpne (ingen verktøy påkrevd!) slik at du enkelt kan dele maskin i to for lagring. Trillehjul på forbenet lar deg rulle den sammensatte maskinen i posisjon.

Dedikert kundeservice

Med Concept2 vil du motta topp kundeservice i alle steg. Vi er ikke bare her for å selge eg en maskin; vi er her for å støtte deg lenge etter salget. Lag en online profil for å logge dine økter, ta del i våre online utfordringer og distanseprogram, eller still et spørsmål til våre kunnskapsrike kundeservice-representanter. Vi er dedikert til å hjelpe deg til å få mest mulig ut av din investering.

Målbare, nøyaktige resultater

Performance Monitor gir deg umiddelbar tilbakemelding ved hvert tak, samt oppsummerte data ved øktens slutt. Monitoren kalibrerer seg selv og sikrer at dine resultater er nøyaktige og lar deg sammenlikne hvert tak, hvert intervall og hver økt. Dette betyr at, i motsetning til det som er tilfellet med de fleste andre treningsapparater, du kan sammenlikne dine resultater mot enhver annen utøvers fra en hvilken som helst Concept2 romaskin verden rundt.

Innendørsroing-fellesskapet

Innendørsroing er ikke bare en sport, det er et helt fellesskap. Det er en blomstrende konkurransekalender som toppes med World IRC, verdensmesterskapet i innendørsroing, som finner sted i Boston, Massachusetts, hvert år i februar måned. Det finnes et populært online forum hvor folk utveksler tips, råd og oppmuntring. Online Loggbok lar deg finne treningskamerater og delta i våre mange online utfordringer for både lag og enkeltpersoner.