Model A Vedlikehold | Concept2

Model A Vedlikehold

Daglig

Tørk skinnegangen med en klut eller ikke-slipende svamp etter bruk. Man kan bruke såpe og vann eller et hvilket som helst glassmiddel. Ikke bruk syrer av noe slag, blekemidler eller grove slipemidler.

Hver 50. brukstime
Ukentlig for institusjoner

Rens og smør kjedet med en teskje av Concept2 kjedeolje, 20W motorolje eller 3-i-1 olje. Tilfør olje til et tørkepapir og dra langs kjedet. Tørk av overflødig, gjenta ved behov.

Informasjon om returmekanismen

Noen Model A ergometre ble levert med “skewer” returmekanisme inne i skinnegangen. Alle Model A med serienummer #84-8 til 85-86, eller med serienummer #Nov. 4, 1985 eller senere, har en forbedret returmekanisme som er langt lettere å montere enn tidligere systemer. Denne mekanismen er mulig å ettermontere på alle Concept2 Model A Rowing Ergometers. Ingen modifikasjoner er påkrevd for å bruke mekanismen i Model A med serienummer #83-13 og høyere (disse maskinene identifiseres lett med sorte armer og føtter, ikke forkrommede plater). For eldre maskiner, serienummer #83-12 og lavere, eller ingen serienummer, så er det mulig å kjøpe

Speedometer/Monitorinformasjon

Concept2 selger ikke lenger deler for speedometeret. Det er imidlertid mulig å ettermontere en Performance Monitor til Model A.