Model B Vedlikehold | Concept2

Model B Vedlikehold

Daglig

Tørk skinnegangen med en klut eller ikke-slipende svamp etter bruk. Man kan bruke såpe og vann eller et hvilket som helst glassmiddel. Ikke bruk syrer av noe slag, blekemidler eller grove slipemidler.

Hver 50. brukstime
Ukentlig for institusjoner

Rens og smør kjedet med en teskje av Concept2 kjedeolje, 20W motorolje eller 3-i-1 olje. Tilfør olje til et tørkepapir og dra langs kjedet. Tørk av overflødig, gjenta ved behov.

Hver 250. brukstime
Månedlig for institusjoner

 1. Inspiser kjedet etter stive ledd. Hvis et stivt ledd blir funnet, og hvis grundig smøring ikke hjelper så bør kjedet erstattes.
 2. Juster det lille setehjulet hvis setet virker å være for løst på skinnegangen. Løsne mutteren og bolten som holder setehjulet på plass, fjern hjulet og flytt det til det neste, strammere par med hull i setestøtten. Monter på nytt og stram mutteren lett.
 3. Se etter slitasje på forbindelsen mellom kjedet og håndtak. Hvis hullet har blitt forlenget, eller U-bolten er slitt halvveis gjennom, erstatt hele forbindelsen.
 4. Stram strikken hvis håndtaket ikke returnerer hele veien tilbake til kjedehuset. Se Instruksjoner for returmekanismen).
 5. Undersøk at følgende muttere og bolter ikke er løse:
  • To 1/4" muttere ved håndtaket
  • Fire 5/6" bolter som fester svinghjulet til rammen
  • Fire 5/16" muttere som fester bena til skinnegangen
  • Fire 3/8" muttere som fester armer og fotbrett til skinnegangen

Omtrent ved hver 500. brukstime

Bytt batterier i PM1 ved å følge instruksjonene på PM1-siden.

VIKTIG SIKKERHETSNOTIS

Bruk av denne maskinen med en slitt eller svekket del, som kjede, tannhjul, ledd eller strikk kan medføre skade hos brukeren. Hvis man er i tvil om tilstanden til en del, så anbefaler Concept2 at delen blir byttet umiddelbart. Bruk bare originale Concept2 deler. Bruk av uoriginale deler kan resultere i skade eller dårlig ytelse.