Konstruksjon av åreskaft | Concept2

Konstruksjon av åreskaft

Vi tilbyr de følgende typer åreskaft.

Ultralight (langåre og paråre)

Ultralight er vårt standard lette, helkarbon skaft som brukes på alle nivåer. Gjennom årene har vi raffinert konstruksjonen av dette skaftet slik at det er så holdbart som mulig.

Skinny (langåre og paråre)

Skinny er laget av karbon som tåler stor påkjenning og skaftet har en mindre diameter, noe som gir en mykere følelse. Dette kan være fordelaktig for de som ser etter effektiviteten fra Fat2 men som ønsker en mindre stiv rofølelse. Mindre diameter gir også mindre luftmotstand, et viktig poeng i motvind. Skinny skaft veier det samme som Ultralight.

Low I (bare paråre)

Low I skaftet bruker samme type karbon som Skinny (en sterkere type karbonfiber enn de som brukes i Ultralight). Ved å bruke en stivere type karbon kan vi bruke mindre karbon for å oppnå et lettere skaft. Vi bruker same type karbonfiber i årebladet til Low I parårer for å oppnå en vektreduksjon på årene og ekstremt lav svingvekt - vekten ved årebladet som kjennes hver gang åra skifter retning. De som ror med høyere takt kan tjene på å bruke Low I skaftet. Disse årene er laget for eliteutøvere og tåler dårligere et sammenstøt enn Ultralight-årer.