Nytt SkiErg-tilbehør! | Concept2

Nytt SkiErg-tilbehør!

Thumbnail image of author
Mar 07, 2024

Stativ for nettbrett eller mobil til SkiErg er det nyeste tilskuddet av originalt Concept2-tilbehør og er endelig på lager i Norge! Stativet gjør det enkelt å bruke smarttelefonen eller nettbrettet mens du trener. Enheten din er fint tilpasset din SkiErg, slik at du for eksempel kan bruke Real Time Loop på vår gratisapp ErgData, eller en av de mange kompatible appene som tilbyr live eller on demand gruppetrening, virtuell racing, treningsprogrammer med mer.

Det har alltid vært mulig å bytte ut SkiErg-håndtakene med egne stavhåndtak med stropper. Vi kan nå imidlertid tilby gripadaptere som gjør det enkelt å koble dine egne stavhåndstropper til det grønne håndtaket til SkiErg2, med andre ord uten å måtte bytte ut håndtakene! Håndstroppen festes til adapteren som deretter tres enkelt på toppen av det grønne håndtaket uten bruk av verktøy. De tas like enkelt av håndtaket, om man skulle ønske å trene uten stroppene. Hos oss er det også mulig å bestille adapter sammen med 1 par Swix Pro Fit 3d stavstropper i Medium eller Large.

Psst! Visste du også at nye SkiErg nå leveres med krokene (som avbildet øverst) som gjør det mulig å feste håndtakene i høyde med monitoren, slik at de er mulig å nå fra sittende posisjon?

Latest Posts