World Rowing Indoor Championships | Concept2

World Rowing Indoor Championships

Thumbnail image of author
Dec 08, 2022

Verdensmesterskapet i ergometerroing (WRICH) har offisiell verdensmesterskapsstatus. Mesterskapet avholdes på nytt sted hvert år og bringer sammen de beste utøverne fra alle verdenshjørner.

Verdensmesterskapet i ergometerroing 2023, presentert av Concept2, vil finne sted 25.–26. februar 2023 i Mississauga, Toronto, Canada. Dette året vil være det første hybridmesterskapet, med konkurrenter som kan delta både personlig og praktisk talt i sanntid, fra hvor som helst i verden.

Arrangementet vil gå over 2 dager og inneholde individuelle 2000m og 500m, 2000m stafett og para-kategorier. Ingen forhåndskvalifisering er nødvendig for de som ønsker å delta på arrangementet i Toronto, men registreringen må være fullført innen 8. februar 2023. Hvis du ønsker å konkurrere virtuelt i sanntid, må du kvalifisere deg på forhånd ved en av flere internasjonale løp før 1. februar 2023.

Nytt av året er Versa-utfordringen – en unik og utfordrende konkurranse som finner sted i Toronto. Versa vil teste alle ferdighetene som kreves av roere med nye og ukjente løpsformater. For mer informasjon, besøk wrichtoronto2023.ca. For informasjon om kvalifisering, se worldrowing.com.

Latest Posts