Bli med på BikeErg World Sprints 2024! | Concept2

Bli med på BikeErg World Sprints 2024!

Thumbnail image of author
May 21, 2024

Concept2 BikeErg World Sprints er tilbake i år og går av stabelen 10.–14. juli! Dette er et virtuelt løp som kan finne sted hvor som helst i verden. Alt du trenger er en BikeErg for å delta. I år vil klubber og treningssentre som legger inn resultater for 20 eller flere medlemmer delta i en utlodning om en GRATIS BikeErg.

Hva er BikeErg World Sprints?

Bare fullfør en enkelt treningsøkt på nøyaktig 1000 meter på Concept2 BikeErg i tidsrommet 10.–14. juli. Dette kan gjøres hjemme, på treningssenteret, eller på en klubb eller skole. Sørg for å bruke vår gratis app ErgData for automatisk opplasting av resultatene dine, eller send inn resultatene manuelt til Concept2 Online Logbook innen 15. juli kl 23:00.

Hvis du ønsker å være vertskap for et BikeErg Sprints-arrangement og oppfordre medlemmene dine til å delta for sjansen til å vinne en gratis BikeErg, se BikeErg Sprints-siden for flere detaljer. Det er åtte forskjellige alderskategorier for menn og kvinner. Alle oppfordres til å delta!

Verktøy for å forberede deg til BikeErg World Sprints

Følg vårt 8 ukers treningsprogram og vær forberedt og klar til å delta i juli! Vi har nettopp gjort det så mye enklere å følge med selvprogrammerende ErgData-økter også! Bruk tempokalkulatoren vår til å trene, og for å vite nøyaktig hva tempoet ditt skal være.

Klargjør din BikeErg

Sørg for å kalibrere din BikeErg hvis din PM5 ber deg om det. Hvis kalibreringen ikke er verifisert før innsatsen, vil den ikke telle.

Juster din BikeErg slik at den passer best for deg. Følg vår passformguide for å justere styret og setet etter din smak.

Bruk ErgData for sømløst å laste opp resultatene dine til den elektroniske loggboken. Sørg for å fullføre mellom 10.–14. juli for at det skal telle.

Programmer skjermen for én enkelt 1000-meter. Det er enkelt og greit å gjøre! Fra hovedmenyen går du til: Velg Select Workout > New Workout > Single Distance > og sett deretter avstanden til 1000 meter. Hvis innsatsen er noe mindre eller mer enn 1000m, vil den ikke være berettiget til å bli regnet med i BikeErg World Sprints. Viktigst av alt, ha det gøy! Utfordre deg selv til å gå etter en ny PR og se hvor du plasserer deg i forhold til andre rundt om i verden.

Latest Posts