ErgData i helt ny drakt! | Concept2

ErgData i helt ny drakt!

Thumbnail image of author
Jul 10, 2022

ErgData er vår gratis app for alle Concept2-brukere, og din inngangsport til Concept2-treningsfellesskapet.

Enten du er en ny Concept2-kunde eller en langvarig fornøyd bruker, så er ErgData noe for deg.

Du trenger ikke å eie en Concept2 RowErg®, SkiErg® eller BikeErg®. Faktisk gjør ErgData det enkelt for deg å ta med den tilpassede skjermen og treningsinformasjonen hvor enn du ror, staker eller sykler på et Concept2-ergometer.

Vi har oppdatert ErgData for å gjøre din treningsopplevelse på alle Concept2 ergometre bedre informert, mer engasjerende og mer personlig. Og det vil tjene som din forbindelse til Concept2-fellesskapet nå, og fremover. ErgData krever nå en PM5-tilkobling. PM3 og PM4-brukere bør nå bruke den separate appen "ErgData for PM3 eller PM4".

ErgData tar kraften til PM5 og mangedobler den ved å: 

  • Tilby tilleggsdata og visningsvalg, og tilpasning av det du ser slik du helst vil ha det
  • Gjøre det enklere å sette opp treningsøkter, inkludert dagens treningsøkt (WOD), og lar deg lagre et hvilket som helst antall av dem som "favoritter" slik at du kan laste dem inn for senere bruk med et enkelt trykk.
  • Lagre dine dybdetreningsdata for senere analyse.
  • Koble sømløst til Concept2 Online Logbook. Takket være den automatiske tilkoblingen til loggboken på nett, blir ErgData din portal for deltakelse i Concept2s team- og individuelle utfordringer, og Online Ranking. Du kan også velge å sende treningsøktene dine til andre plattformer som Strava og Garmin Connect.

ErgData er nå kompatibel med Apple Watch, og tilbyr ytterligere en måte å se pulsen på og legge den til på dataskjermen.

En av de flotte tingene med ErgData er at det er noe for enhver Concept2-bruker:

Ny på Concept2? ErgData gjør treningsdataene dine enklere å se og forstå. Den får deg også koblet til den elektroniske loggboken, som lar deg delta i Concept2s årlige kalender med online motivasjonsutfordringer.

Er du en datanerd? ErgData tilbyr mer data; og flere data på en gang, samt plott, diagrammer og en forbedret fartsholder-visning. Det er lettere å sette opp komplekse treningsøkter for å overføre til PM, og lagre dem for senere bruk.

Mangeårig Concept2-entusiast? ErgData gir mer av tilbakemeldingene du kjenner og elsker, og lar deg konfigurere skjermene dine for å passe din smak og dine behov. Det gjør det enklere enn noen gang å laste opp meterne til din online loggbok.

Har du ikke din egen RowErg, SkiErg eller BikeErg? Du kan fortsatt laste ned ErgData og se alle fordelene på ergometre på treningsstudioet eller roklubben din.

Vi jobber allerede med flere tilkoblede muligheter! Her er et utvalg av hva som kommer i fremtidige oppdateringer:

  • Fastvareoppdateringer rett fra smarttelefonen.
  • Evnen til å dele treningsøkter med andre.
  • Mørk modus for bedre synlighet under enkelte forhold.
  • Utfordringsgrensesnitt: Oppdaterer fremgangen din direkte på smarttelefonen eller nettbrettet.
  • Nettbrett-spesifikk design.
  • En live visning av kraftkurven din.

Hvordan får du nye ErgData? Bare besøk denne siden for alle detaljer

Merk: Hvis du allerede har ErgData, vil appen din automatisk bli oppdatert til den nye utgivelsen.

Latest Posts