#Hjemmeligaen | Concept2

#Hjemmeligaen

Thumbnail image of author
Apr 27, 2020

I dag starter Norges Functional Fitness Forbund (Nor3f) opp #hjemmeligaen, i samarbeid med oss. Der kan du vinne din helt egen Model D RowErg PM5! Her er det bare deltagelse som betyr noe for sjansene til å vinne premie, så alle stiller likt. Konkurransen vil gå over 3 uker, med start i dag 27. april 2020 kl 18:00 og første test publiseres på Instagram. Den vil basere seg på Nor3fs 6 testkategorier for Medley: Power, Strength, Skill, Endurance, Mixed og Bodyweight. Ny test publiseres via @nor3f på Instagram hver mandag og torsdag i disse 3 ukene.

Nor3f trekker en tilfeldig vinner av alle deltakende den 18.mai. For å være med i trekningen må man legge ut et bilde eller en video av sitt forsøk, tagge @nor3f, @concept2norge og #hjemmeligaen på Instagram. For hver av de 6 testene man laster opp får man 1 lodd. Nor3f noterer ned loddene underveis, og man vil ikke få noen bekreftelse på deltakelsen. Man kan altså velge å være med på bare én eller alle 6 testene, men jo flere man er med på, jo større blir vinnersjansene. Man kan gjøre testene så mange ganger man vil, og vil få et lodd for hvert forsøk. Man kan laste opp sitt bidrag når som helst i løpet av de 3 ukene, det er ingen tidsfrist per test. Man trenger ikke å legge ut full video av testen, det viktigste er at man bruker taggene og poster en videosnutt eller et bilde fra testforsøket.

Målet er å skape litt ekstra aktivitet i denne perioden, gode resultater, kreative løsninger eller morsomme bilder/filmer. Alt er velkommen og teller på vinnersjansene :) Lykke til!

Latest Posts