World Rowing Indoor Championships 2024 | Concept2

World Rowing Indoor Championships 2024

Thumbnail image of author
Jan 25, 2024

World Rowing Indoor Championships (WRICH) er de offisielle verdensmesterskapene i ergometerroing. Arrangementet avholdes i ulike byer hvert år, og har vokst til å bli en virkelig internasjonal disiplin som samler de beste roerne fra alle verdenshjørner. 

Verdensmesterskapet i ergometerroing 2024, presentert av Concept2, vil finne sted 23.–24. februar 2024, i Praha, Tsjekkia. Det europeiske mesterskapet i ergometerroing 2024 vil være inkludert i samme arrangement, noe som vil bringe rofamilien ytterligere sammen.

I år vil også The Versa Challenge være tilbake, etter å ha vært avholdt første gang i Toronto i fjor. I både dame og herreklassene vil det være 10 forhåndskvalifiserte og 2 med wildcard som skal konkurrere i en rekke ulike nye og ukjente øvelser som vil teste et bredt spekter av ferdigheter hos deltakerne. I svært hard konkurranse med utøvere fra hele verden har Anders Meskestad Jacobsen (NOR) klart å kvalifisere seg til en plass blant de 10 i herreklassen. 

Fristen for å delta online gikk ut 23. januar, men fristen for å melde seg på for å delta fysisk går ut 29. januar kl 13. For mer informasjon eller for å delta i verdensmesterskapet i ergometerroing 2024, besøk det internasjonale roforbundet World Rowing på worldrowing.com.

Vi ønsker alle norske deltakere et stort lykke til i VM!

Latest Posts