ErgData bringer Dagens Økt rett til din PM5! | Concept2

ErgData bringer Dagens Økt rett til din PM5!

Thumbnail image of author
Aug 15, 2022

Dagens Økt eller Concept2 Workout of the Day (WOD) har pågått i nesten 15 år. Vi startet med å tilby tre RowErg WOD-er (kort, middels, lang) som kun var tilgjengelig på nettstedet vårt. For ti år siden la vi til muligheten til å få WOD-ene levert daglig til e-posten din, noe som viste seg å være veldig populært. Deretter la vi til tre separate WOD-er for SkiErg, og deretter ytterligere tre separate WOD-er for BikeErg. På grunn av måten systemet fungerte på, gjorde det også at vi ofte hadde en ekstra, annen WOD igjen på sosiale medier. Det er mange WOD-er!

Med den nye utgivelsen av vår gratisapp ErgData, kunne vi legge til en rekke funksjoner og oppgraderinger som brukere har bedt om, en av dem er muligheten til å automatisk sette opp dagens treningsøkt. Med den nyeste utgivelsen ser du nå dagens økt rett i appen, og du kan programmere Performance Monitor med et enkelt trykk. Dette er spesielt nyttig for mer komplekse treningsøkter som intervaller, og pyramider av intervaller, som kan ta tid å sette opp hvis du gjør det selv på PM5. Nå som ErgData gjør det enklere enn noen gang å utføre WOD, har vi sett antallet personer som gjør det, øke jevnt og trutt.

Vi har også lagt til en daglig ærestavle (Today's Honorboard) for WOD i Concept2 Online Logbook. Alle som fullfører treningsøkten kan velge å bli oppført på ærestavlen. Resultatene kan sorteres i en rekke kategorier, inkludert alder, kjønn, land og prestasjoner. Se hvor mange andre i Concept2-fellesskapet som utførte WOD, hvordan de presterte og hvor du plasserer deg!

For å gjøre disse oppdateringene mulig, har vi forenklet WOD-tilbudet vårt til én enkelt treningsøkt, i stedet for tre forskjellige for hvert ergometer. Hver WOD passer for alle tre Concept2 ergs og ErgData vil automatisk doble distansen der det er aktuelt (når den setter opp treningen for en BikeErg). En annen fordel med å gå til en enkelt WOD er at det nå er mye lettere å knytte WOD til ting som online utfordringer, eller å gi en bedre balanse mellom treningsøktene i løpet av uken. Her er svar på noen vanlige spørsmål:

Hva om WOD ser for vanskelig ut for meg?
Hver WOD kan gjøres så hardt eller så enkelt du ønsker. Tenk på det som en treningsstruktur, designet for å gjøre treningen din interessant enten du gjør den med maksimal innsats eller veldig enkelt.  

Hvorfor er noen av WOD-ene så korte?
Kortere WOD-er er generelt designet for å gjøres med høyere intensitet. En kort, hard treningsøkt kan være enda mer effektiv enn en lang og lett. Men hvis du vil gjøre den lenger, kan du alltids gjøre en god lang oppvarming, og en lang nedkjøring etter WOD - eller øke antall intervaller!

Hvor kan jeg finne flere treningsressurser?
Det er mange ressurser på nettsiden vår, inkludert mange WOD-er fra fortiden. Sjekk for eksempel ut Planer og ressurser -siden i opplæringsdelen på den amerikanske siden.

Hva skjedde med knappetrykkene på den daglige e-posten?
Som en del av overgangen til den nye WOD ble disse midlertidig fjernet. De vil imidlertid bli lagt tilbake til e-posten og nettsiden fremover.

Latest Posts