Hjemmetrening | Concept2

Hjemmetrening

Thumbnail image of author
Apr 07, 2020

Vi har fått mange henvendelser siste tiden rundt hjemmetrening. Det er mange måter å tilføre ny vri og motivasjon til treningen hjemme på og her lister vi noen av dem!

Kom i gang!

Enten man nå børster støv av sin RowErg etter en tid i boden, eller har skaffet seg en ny, så kan våre sider om vedlikehold være et godt sted å starte. Når maskinen så er klar til bruk, så kan det også være lurt å sjekke ut Concept2 sin YouTube-kanal hvor det er samlet mange nyttige videoer som sørger for at roteknikken sitter.

12 favorittøkter

Nylig delte Concept2-ansatte 12 av sine favorittøkter som kombinerer øvelser som bare benytter seg av kroppsvekt med trening på RowErg, SkiErg eller BikeErg. Øktene finner du på denne siden. La oss gjerne få se hvordan treningen går ved å benytte #ergathome i sosiale medier!

Ta en utfordring!

Året gjennom har vi utfordringer av ulike slag, både individuelle og for lag, og i de første to ukene av april kjører vi utfordringen April´s Fools! Se detaljer på Concept2 Challenges.

Heng med oss

vår Instagram-konto legger vi daglig ut i vår Story forslag til økt på enten RowErg, SkiErg eller BikeErg, og på Facebook er det nylig opprettet en ny Facebook-gruppe Concept2 Community med masse bra treningsstoff. Det finnes etterhvert også en hel rekke apper som er kompatible med PM5 og som kan gjøre treningen morsommere og gjør at man enklere når sine treningsmål.

Latest Posts