PM5 gir deg mange muligheter! | Concept2

PM5 gir deg mange muligheter!

Thumbnail image of author
Mar 26, 2023

Performance Monitor 5 (PM5) er hjernen bak Concept2 RowErg, SkiErg og BikeErg og tilbyr pålitelige, nøyaktige treningsdata, enkel navigering, forhåndsprogrammerte og egendefinerte treningsøkter, pulsovervåking og spill, for å nevne noen.

Fordi PM5 er bygget på en åpen plattform så har tillegget av ANT+ og Bluetooth-teknologi i PM5 gjort det mulig å koble til et bredt spekter av trådløse enheter med apper for alt fra underholdning til trening, inkludert vår egen gratis app ErgData. ErgData lar deg se enda flere treningsdata i sanntid og lagrer automatisk øktene dine i din Concept2 Online Logbook. ErgData gir deg også tilgang til Real Time Loop, slik at du kan trene sammen med andre fra hele verden på en virtuell bane.

PM5 kobles til smarttelefoner, nettbrett, klokker og pulsbelter. Med et stadig økende antall apper som kan forbedre treningsopplevelsen din, åpner PM5 for en verden av treningsmuligheter. Disse appene tilbyr en rekke tilleggsfunksjoner, inkludert live og on-demand timer, virtuelle konkurranser, treningsprogrammer med mer.

Med Concept2 har du valgmulighetene, slik at du aldri trenger å forplikte deg til kun én treningsopplevelse!

Latest Posts