Realistiske mål for det nye året! | Concept2

Realistiske mål for det nye året!

Thumbnail image of author
Jan 13, 2023

Hvis du har tilbrakt måneder, eller til og med år, borte fra din Row, Ski eller BikeErg, sett forventningene dine basert på hvor du er nå, og jobb med å komme videre. Hvis du akkurat har begynt å trene på et av våre ergometre, begynn med å gjøre noen benchmarks som 1 000 meter, 2 000 meter og 5 000 meter og bygg videre på den prestasjonen. Hold målene dine basert på dine evner, og ikke på evnene til vennen din eller treningspartneren din, eller på personen med den raske 2 000 meteren på Instagram.

Concept2 Online Loggbok og ErgData som verktøy

Concept2 Online Logbook er et flott gratisverktøy som tilbyr utfordringer (Challenges) for å holde deg i gang. Hvis du ikke følger en treningsplan, men trenger litt daglig veiledning, sjekk ut Workout of the Day (WOD) i gratisappen ErgData eller på vår Story på Instagram (@concept2norge). Send Dagens Økt til din PM5 med et klikk fra ErgData. Hvis du føler deg konkurransedyktig, holder den daglige ærestavlen deg orientert om hvordan du ligger an, eller den kan holde deg inspirert ved at du ser hundrevis eller tusenvis av mennesker som også gjennomførte økta.

Bruk ErgData-appen for taktarbeid ved å sette opp mål for takten for å holde deg på sporet. Å fokusere på roing med 22 spm eller staking med 42 spm kan virkelig få tiden til å fly mer enn du kanskje aner! Å jobbe med konsistens i kraften og takten er en fin måte å mestre RowErg på. Med ErgDatas tilpassede treningsfunksjon kan du enkelt programmere kompliserte eller enkle treningsøkter for å holde deg engasjert. Hvis kondisjonen din ikke er på et nivå hvor det er formålstjenlig å jage personlig rekord, bruk heller den elektroniske loggboken for å holde oversikt over sesongens beste 5000 meter, 30 minutter, 1 minutt osv., og se etter å forbedre dem. Den nettbaserte loggbokens sesongrangering lar deg spore fremgangen din i løpet av året.

Concept2 Community

Hvis du leter etter litt kameratskap og motivasjon, er Facebook-gruppen Concept2 Community et flott sted å dele suksesshistorier, daglige seire og sporadiske glimt fra hjemmegymmet. Dette positive stedet kan være en fin måte å finne folk i en lignende båt og bidra til å presse deg selv.

Det er flotte trenere på nett og programmer som Dark Horse Rowing, UCanRow2 og Live2Row, for å nevne noen, som også har skapt gode samfunn rundt seg. Hvis du er interessert i sosiale medier, følg oss @concept2norge på Instagram hvor vi deler teknikk, motivasjon, feel good-historier og alt i mellom.

Concept2 Challenges

January Revolutions Challenge lar deg velge et treningsmål – total tid, totalt forbrente kalorier eller totalt antall dager brukt på ditt ERGometer. Denne utfordringen lar deg velge et mål som betyr noe for deg og som kan gi deg noe å sikte mot. Det er viktig å huske når du tørker støv av ergen at det som en gang ikke var en utfordring, nå kanskje kan være det; 5000 meter under 20 minutter, ro i 1 time i strekk, ro 5000 meter hver dag i en uke – økter som en gang var grei skuring – er kanskje ikke det nå. Velg mindre utfordringer og begynn å lage større etter hvert. Jag etter Million Meter Club eller, hvis du er heldig å ha to eller tre ergometre, prøv å jage ned den distanseklubben på hver erg! Å sette både kortsiktige og langsiktige mål kan hjelpe deg å holde deg motivert og finne måter å blande det sammen.

Treningsapper og underholdning

Hvis du virkelig ønsker å bygge utholdenhet eller bruke lang tid på RowErg, kommer stativet til nettbrett og mobil til å bli din beste venn. Dette stativt er kompatibel tilbake til Model C og kan justeres til å holde det nettbrettet du måtte ønske. Sjekk ut de Concept2-kompatible appene som lar deg ro nedover elver, i ro-klasser eller trene deg opp avhengig av appens valg. La oss ikke glemme, noen av oss ønsker bare å bli underholdt. Stream favorittprogrammet eller filmen din mens du gjør det steady state-arbeidet vi elsker å hate.

Så hvis du leter etter litt motivasjon og starthjelp for det nye året, sørg for at du setter deg et mål som føles oppnåelig, men som krever arbeid. Det er mange gode ressurser der ute å dra nytte av, og husk at det er deg mot deg. Din beste innsats og personlige prestasjoner er en stor sak! Vi elsker å dele verdensrekorder på Concept2, men vi blir like begeistret når vi ser at noen rodde en 5000 meter for første gang! Hvis du vil dele reisen din, husk å tagge oss #Concept2Norge og #MyConcept2

Latest Posts