Tour de SkiErg og olympisk skiskyting | Concept2

Tour de SkiErg og olympisk skiskyting

Thumbnail image of author
Feb 14, 2022


Vår årlige utfordring, Tour de SkiErg Challenge, finner sted 1.–28. februar med en ny distanse-utfordring hver uke. I år faller det sammen med vinterlekene i Beijing, så planlegg å delta mens du ser de beste skiløperne i verden konkurrere om gull! Vi tilbyr ulike måter å bli med på spenningen i langrenn og skiskyting.

Skiskyting og SkiErg

Skiskyting-funksjonen på PM5 lar deg simulere skiskyting ved å bruke Concept2 SkiErg, BikeErg eller RowErg. Tradisjonell skiskyting kombinerer ski og rifleskyting, både i liggende og stående stilling. I skiskyting er det fem blinker å treffe etter hver intervall på ski, og deretter en siste runde på ski til mål. For hver blink du bommer på, kjører du en strafferunde. Her er noen tips:

For skyte-utfordringen din, sett opp en bøtte eller boks som mål. Plasser den på en avstand som gjør det ganske vanskelig å kaste en ball eller liknende i målet. For å gjøre stående "skyting" enda vanskeligere, stå på ett ben når du kaster.
For din strafferunde kan du sette opp en strafferunde på din PM5, eller bestemme hva din personlige "strafferunde" skal være. Det skal være en utfordrende øvelse!
Et annet alternativ på PM5 er å sette opp en udefinert intervalløkt og være kreativ!
Sett opp en økt med skiskyting på din PM5!

Tidsplan skiskyting

Følg skiskyting under OL på TV eller nett. Vi anbefaler på det sterkeste å se litt olympisk skiskyting før og etter å ha prøvd deg på skiskyting med SkiErg.

7.–8. februar: Individuelt
11.–12. februar: Sprint
13. februar: Jaktstart
18.–19. februar: Massestart

Latest Posts