Nytt i ErgData: The Real Time Loop | Concept2

Nytt i ErgData: The Real Time Loop

Thumbnail image of author
Feb 17, 2023

Noen gang ønsket at du kunne hoppe på SkiErg med en venn et annet sted i landet? Kanskje du skal ta en økt på BikeErg og bare er nysgjerrig på å se hvem andre som sykler akkurat nå?

The Real Time Loop ("sanntidsloopen") i ErgData gjør alt dette mulig! Du trenger bare et ergometer med en PM5 og Concept2s gratis app, ErgData, for å ro, stake eller sykle med andre rundt om i verden i sanntid på en virtuell 1000 meters bane.

Det er enkelt å få tilgang til The Real Time Loop i ErgData:

  1. Når du er i ErgData, klikker du på Real Time i det nederste båndet, og du vil umiddelbart se banen og hvor mange personer som er på den.
  2. Klikk på Join Real Time og du er med!
  3. Tiden din i loopen vil bli registrert som en Just Row (eller Just Ski eller Just Ride) treningsøkt og lagret i Concept2 Online Loggbok.

Her er noen av funksjonene og fordelene med Real Time Loop:

Avatarer

Profilbildet i din Concept2 Loggbok brukes som din avatar. Hvis du ikke har et bilde, vises initialene dine i stedet. Noen mennesker har laget grafiske bilder for profilbildet sitt. Avataren din er den som er skissert i knallgrønt. Hvis du bruker en SkiErg eller BikeErg, vil dette bli indikert under avataren din – ellers antas RowErg.

To visninger

Du kan når som helst bytte frem og tilbake mellom to visninger ved å trykke på ikonet i nedre høyre hjørne. Én visning er et nærbilde med lav vinkel som lar deg se avatarene og landsflaggene til personene nærmest deg og hvor langt foran eller bak de er. På en telefon vil du bli vist de to nærmeste avatarene; på et nettbrett vil du se de fire nærmeste avatarene. På bildet nedenfor betyr +13m at personen er 13 meter foran deg, tallet 2 indikerer at personen er på andre runde, og flagget viser at de er fra Storbritannia.

Det andre alternativet er en oversikt over hele 1000m-sløyfen med prikker som viser plasseringen til de andre menneskene der ute. Se bildet nedenfor. Hvite prikker representerer ekte mennesker. Mørkeblå prikker indikerer "pacebots" som reiser i et jevnt tempo som vises på avataren deres.

Data

På venstre side av skjermen vises individuelle data, inkludert varighet, distanse, gjennomsnittlig tempo og takt/frekvens, og på høyre side sanntidsdata fra alle deltakere, inkludert totalt antall personer på sløyfen, hvilke land som er representert, og totalt antall kilometer gjennom alle tider.

Tempo

Det er åtte "tempo-roboter" som sirkulerer på banen, indikert med C2-flagg, med tempoet vist på avataren deres.

Community

Det er gøy å se hvem andre som er der ute. Du kjenner kanskje igjen en venns avatar eller initialer, eller bare nyt å se hvilke land som er representert og hvor mange folk som er på banen totalt.

Motivasjon

Tidlige brukere forteller oss at de motiveres til å komme seg på trening for å se hvem andre som er ute på banen. Og så vil de fortsette å ro/stake/sykle til de tar igjen (eller blir tatt igjen av) andre slik at de kan se hvor de er fra. De forteller oss også at de motiveres av å bidra til totalt antall runder og deltakere.

Den beste måten å lære mer om Real Time Loop på, er å prøve den! Det er lett. Vi forventer å legge til funksjoner etter hvert som vi samler tilbakemeldinger fra brukere. Bli med på moroa!

Latest Posts