10 gode grunner til å bruke ErgData i 2024! | Concept2

10 gode grunner til å bruke ErgData i 2024!

Thumbnail image of author
Jan 23, 2024

Med ti gode grunner til å bruke vår gratis ErgData-app, er det noen grunner til å la være? Sjekk det ut og avgjør selv!

  1. ErgData kan laste opp treningsøkten til din Concept2 Online Logbook automatisk.
  2. Du kan dele treningsøkter med venner og lagkamerater. Når du har laget treningen, trykk på Del-knappen og du kan sende treningen via e-post, enten før eller etter at du har fullført den. Mottakeren kan laste økta inn i ErgData med ett klikk.
  3. Nytt! Utfordringsdelen (Challenges) på ErgData viser gjeldende, kommende og nylige utfordringer, og gir deg tilgang med ett klikk for å se fremgangen din så langt. Gå aldri glipp av en utfordring!
    ergdata c2challenge
  4. WOD (Workout of the Day) er tilgjengelig i Workout-delen. Klikk på WOD i toppmenyen for å se treningsøkten, og klikk deretter Ready for å laste den inn i PM5. Så raskt og enkelt er det!
  5. PM5-firmwareoppdateringer kan nå gjøres trådløst fra ErgData. Les mer her for å se om dette vil fungere for din PM.
  6. Bli med i det større Concept2-fellesskapet på Real Time Loop. Du kan trene alene, men å se andre ro, stake eller sykle på Loopen i sanntid legger kameratskap til treningen din.
    realtimeloop ergdata
  7. For synshemmede, eller hvem som helst, tilbyr ErgData lydveiledning. Gå til Innstillinger (nederst til høyre), velg Audio guidance. Du vil da kunne stille inn parametere som hastighet og volum og velge hvilke signaler du vil høre.
  8. ErgData er kompatibel med Apple Watch. Watch-brukere kan se pulsen under treningen og i loggboken etterpå. Vår ledsagerklokke-app installeres automatisk når du laster ned ErgData til telefonen.
  9. Du vil ha enda mer data for hånden, og dataskjermene kan konfigureres slik du vil ha dem.
  10. Og sist, men ikke minst, ErgData er gratis! Det koster deg ikke noe, og du trenger ikke abonnement. Ikke på ErgData ennå? Sjekk ut denne videoen for en hurtigveiledning for å komme i gang.

Latest Posts