6 Live og On Demand apper for roing og hvorfor vi liker dem! | Concept2

6 Live og On Demand apper for roing og hvorfor vi liker dem!

Thumbnail image of author
Dec 02, 2022

Med over 40 apper som kobles til vår Performance Monitor, så kan det noen ganger være vanskelig å velge en app som fungerer for deg. Concept2-ansatte har blitt bedt om å teste noen treningsapper for RowErg, både live og on demand, og dele sine erfaringer. Forhåpentligvis vil du finne noe inspirasjon!

Asensei

"Asensei tilbyr utmerket personlig RowErg-coaching av New Zealender og olympisk mester Eric Murray. Jeg liker veldig godt den personlige, trinnvise progresjonen som en del av å "komme i gang". Denne appen gir eksepsjonelle råd for løpsstrategi og voiceover-coaching under intervallene og eposter som sendes ut etter trening med råd rundt utholdenhet og teknikk. Vekslingen mellom stemme og musikk er en fin funksjon, sammen med muligheten til å dele treningsøkter med venner."

Kate, Åre-teamet

RowHouse

"Rowhouse har et robust bibliotek med både roing og roing og styrketrening, som varierer i varighet fra 20 til 45 minutter. De har to instruktører å velge mellom, som hver tilbyr sin egen unike stil med roing og coaching. Jeg satte pris på tipsene for å gjøre innsatsen hardere eller lettere, avhengig av hvordan jeg følte meg under den treningen. Som en bonus har appen også en omfattende samling av andre treningstimer som Pilates, barre, yoga, etc."

Kate, Åre-teamet

Regatta Fitness

"Regatta Fitness tilbyr et team av instruktører som leverer en full timeplan med roklasser på forespørsel. Selv om roing ikke er deres eneste tilbud, utgjør det en stor del av klassene deres. Avhengig av dine ønsker, kan du koble til din PM5 for å få skjermen til å vise arbeidet ditt og spore plassen din på ledertavlen, eller du kan hoppe over det stykket helt og bare følge med. Du kan melde deg på Regatta-lydsporet eller lytte til din egen musikk. Regatta lar deg integrere treningsøktene i din Concept2 Online Loggbok for å følge utviklingen din og delta i mange av Concept2s online utfordringer. Til slutt verdsetter Regatta viktigheten av fellesskap. Det finnes funksjonalitet for å dele bildene og prestasjonene dine med andre Regatta-brukere".

Cady, Service og Trening

FIIT

"Jeg likte den enkle tilkoblingen, og hvor grundig instruktøren var. Det var fokus på teknikk før oppvarming, og sjekk av posisjon hele veien. Treningen gikk på takt og anga intensitet i prosent, som var nyttig å følge med på. Produksjonsverdien var høy, og et fint alternativ er at du kan velge å beholde musikken i klassen, eller spille din egen mens du fortsatt får instruksjoner. Det var tips og ledeord rettet mot både nybegynnere og mer erfarne roere, og alternativer ble gitt. Selv om jeg faller inn under kategorien erfarne, følte jeg at tipsene rettet mot nybegynnere var nyttige. Abonnementsalternativene virker rimelige, og en 14-dagers gratis prøveperiode var perfekt for å prøve roing så vel som de andre timene."

Jameson, Kundestøtte og Markedsføring

Kinomap

"Kinomap gjør roing spennende ved å tilby videoer fra steder som Honolulu eller Sveits som kan utforskes virtuelt fra robåten. KinoMap kobles enkelt til PM5-skjermen og gir tilbakemeldinger i sanntid, inkludert en funksjon som jo hardere jeg drar, jo raskere vil jeg se "filmen", som er ganske kul. Jeg anbefaler Kinomap til alle som leter etter variasjon. Den er kompatibel med RowErg, SkiErg og BikeErg".

Martin, Concept2 Tyskland

Noe litt annerledes...

"Hvis du er en iPhone-bruker, er Apple Fitness+ et alternativ, siden de har roklasser i appen, i tillegg til en rekke andre treningsalternativer som yoga, sykling og dans. Selv om appen ikke kobles til skjermen din (og instruktøren ikke bruker en Concept2 RowErg - buu), kan du fortsatt følge med på timene. Jeg liker at du raskt kan sortere gjennom et stort bibliotek med treningsøkter og filtrere dem etter varighet og instruktører. Det er over hundre klasser å velge mellom, med flere lagt til ukentlig, og produksjonsverdiene og musikkutvalget er utmerket. Ettersom du har tilgang til resten av Apple Fitness+ også, liker jeg at jeg etter en treningsøkt kan velge en fem-minutters nedkjøling og tøying også. Selv om den ikke kobles til PM, kan du kjøre ErgData i bakgrunnen for å registrere alle treningsøktene dine."

David, Web-teamet

Det er mange måter teknologi kan gi variasjon til treningsrutinen din på. I tillegg til gratisappen vår, ErgData, kobles appene vi testet seg til Performance Monitor 5 (PM5) via Bluetooth og ANT+. PM5 er standard på alle Concept2 ergs og kan ettermonteres på alle modeller.

Selv om disse appene ikke er utviklet, betjent eller støttet av Concept2, er vi glade for å dele disse detaljene fordi vi tror funksjonene vil interessere utøvere på alle nivåer.

Latest Posts