På utkikk etter tips eller inspirasjon til trening? | Concept2

På utkikk etter tips eller inspirasjon til trening?

Thumbnail image of author
May 07, 2022

Concept2 tilbyr et bredt utvalg av treningsressurser, med et mål om å hjelpe deg med å få mest mulig ut av ditt ergometer. Mange av oss er selv idrettsutøvere, trenere og faste brukere av RowErg, SkiErg og BikeErg. Vi tilbyr opplæring på en rekke ulike måter slik at forhåpentligvis alle kan finne det som passer best for seg.

Nettsted

Besøk nettstedet vårt og hold musepekeren over RowErg, SkiErg eller BikeErg i hovedmenyen for å få opp et popup-vindu der du finner mange nyttige linker i kolonnen med tittelen "Annen". Her finner du:

  • Trening, for en meny med treningsartikler og tips for å komme i gang
  • Teknikk, for bilder og videoer av god teknikk
  • Programvare og apper, for informasjon om Concept2s gratisapper og mange andre tredjepartsalternativer
  • Ikke gå glipp av bloggen vår. Artikler kommer ut med jevne mellomrom, og mange inkluderer trenings- og treningsforslag.
  • Vår utfordringskalender.

​ E-post

Abonner på vår Workout of the Day (WOD)! Vi tilbyr flere ulike forslag til dagens økt både for Row, Ski og Bike. Du vil motta vårt daglige treningsforslag i innboksen din, vi legger disse også ut på vår Instagram Story.

Registrer deg for våre e-news. Vi sender omtrent én epost i måneden, med artikler som spenner fra opplæring til produktinformasjon til historier fra andre brukere.

Videoer

Concept2 har en YouTube-kanal som inkluderer Riktig romaskinteknikk, Forbedre roingen din og mer! Det er også mange andre trenere og idrettsutøvere på YouTube som kan gi treningsideer, inspirasjon og tips. Her er noen av våre favoritter:

Podcast

Hver utgivelse av "As the Flywheel Spins" tilbyr en treningsøkt ledet av Concept2s interne trener, Cady. Hun gir både tekniske tips og oppmuntringer.

Gratis online loggbok

Å føre en logg er den beste måten å spore fremgangen din og fortsette å forbedre deg. Vi tilbyr en online loggbok, som også gir deg tilgang til alle våre nettutfordringer! Registrer deg gratis!

Tredjepartsressurser

Vi gir også informasjon om mange tredjeparts coachingprogrammer og apper som tilbys av det større treningsfellesskapet. 

Latest Posts